*

To Moto G8 Power Lite αναμένεται τον Απρίλιο

Σύμφωνα με πρόσφατο ιταλικό δημοσίευμα, το Moto G8 Power Lite θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στην τιμή των 189.99 ευρώ.

(Πηγή φωτογραφίας: HDBlog.it)

Η Motorola είναι -όπως όλα δείχνουν- έτοιμη να λανσάρει τη σειρά G8, η οποία θα απαρτίζεται από τα Moto G8 Power και Moto G8 Power Lite (αναμένουμε επίσης και το Moto G Stylus). To λανσάρισμα της σειράς βρίσκεται προ των πυλών, αν λάβουμε υπόψη μας το πρόσφατο αποκλειστικό δημοσίευμα του ιταλικού site HDBlog.it.

Με βάση το HDBlog.it, το Moto G8 Power Lite θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο στην Ιταλία στην τιμή των 189.99 ευρώ. Φυσικά, με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί όχι μόνο στην γείτονα χώρα, αλλά σε όλη την Ευρώπη, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια καθυστέρηση στην κυκλοφορία της συσκευής. Μέχρι τη δεδομένη χρονική στιγμή, η ελληνική αντιπροσωπεία της Motorola δεν μας έχει ενημερώσει ακόμη σχετικά με τη διάθεση της σειράς G8 στην ελληνική αγορά.

Εάν κρίνουμε από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, το Moto G8 Power Lite αναμένεται να αποτελέσει μια πρόταση στην χαμηλή προς μέση κατηγορίας τιμής, όπως είδαμε πέρυσι στην περίπτωση του Moto G7 Play. Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή διαθέτει οθόνη 6.5 ιντσών ανάλυσης 720x1.600p, σε αντίθεση με το Moto G8 Power, το οποίο διαθέτει οθόνη 6.4 ιντσών ανάλυσης 1.080x2.300p. H selfie κάμερα θα φιλοξενείται σε ένα notch σχήματος “σταγόνας” στην πάνω πλευρά της οθόνης. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε ούτε πόσα MP είναι, ούτε τι διάφραγμα έχει.

Αντιθέτως, έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την τριπλή κάμερα που θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής. Πιο συγκεκριμένα, το τριπλό αυτό setup απαρτίζεται από την κύρια κάμερα (16MP), έναν υπερευρυγώνιο φακό (8MP) και από έναν τηλεφακό (8MP) ή μια macro κάμερα (2MP).

To Moto G8 Power Lite θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android 10, ενώ στο εσωτερικό της συναντάμε το Helio P35 chipset της Mediatek, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου και μια μπαταρία χωρητικότητας 5.000mAh, η οποία υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 10W.

About Pantelis Daskalelos