*

Η νέα προωθητική ενέργεια της LG δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία κινηματογραφικού ήχου στο σπίτι

Με την αγορά ενός από τα Sound Bar SK10Y, SK9Y, SK8 η LG προσφέρει 30% όφελος και δώρο το νέο SPK8 Wireless Rear Speakers Κit.

Η LG Electronics (LG) προσφέρει στους καταναλωτές το επόμενο βήμα προς την απόλυτη εμπειρία ήχου και τη δυνατότητα να ζήσουν μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία με τη νέα προωθητική της ενέργεια.

Από τη Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 έως και τη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 ή μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων ή των δώρων, η LG θα προσφέρει έκπτωση 30% σε κάθε αγορά ενός από τα LG Sound Bar SK10Y, SK9Y και SK8 και δώρο ένα SPK8 Wireless Rear Speakers Κit δίνοντας τη δυνατότητα επέκτασης για τα δύο πρώτα Sound Bar από σύστημα καναλιών 5.1.2 σε 7.1.2 και ισχύ 690W και 640W αντίστοιχα και από σύστημα καναλιών 2.1 σε 4.1 και ισχύ 500W για το τρίτο Sound Bar της προσφοράς.

Με τη σύνδεση του SPK8 Wireless Rear Speakers kit, το οποίο αποτελείται από δύο ηχεία συνολικής ισχύος 140W, με τα sound bars προσφέρεται ακόμα πιο εντυπωσιακός surround ήχος. Τέλος, το συγκεκριμένο Surround Sound Expansion kit έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται ασύρματα με τα sound bars της LG ενισχύοντας για τον χρήστη την ευκολία της συνδεσιμότητας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.


Δελτίο τύπου LG

About Pantelis Daskalelos