*

Η OnePlus έδειξε τα true wireless ακουστικά ‘OnePlus Buds’

Τα επερχόμενα “OnePlus Buds” αναμένεται να απομακρύνουν την προσέγγιση καλωδίου και να προσφέρουν μια εμπειρία σαν τα AirPods.

(Credit: OnePlus)

Η OnePlus σχεδιάζει να παρουσιάσει το πρώτο της ζευγάρι πραγματικά ασύρματων ακουστικών στις 21 Ιουλίου.

Τα επερχόμενα "OnePlus Buds" θα παρουσιαστούν την ίδια ημέρα με ένα smartphone χαμηλότερου κόστους που ονομάζεται OnePlus Nord, ανέφερε η εταιρεία σε δημοσίευση της στο Instagram τη Δευτέρα.

Τα ακουστικά Bluetooth OnePlus Bullets Wireless ξεκίνησαν με θετικές κριτικές πέρυσι, αλλά τα ακουστικά ήταν ενωμένα με ένα καλώδιο, καθιστώντας τα πιο δύσκολα στη μεταφορά στην τσέπη. Τα επερχόμενα OnePlus Buds αναμένεται να αποφύγουν την προσέγγιση του καλωδίου για να προσφέρουν μια εμπειρία σαν τα AirPods, στην οποία τα ακουστικά θα τοποθετούνται σε θήκη φόρτισης. Η τιμολόγηση δεν αποκαλύφθηκε, αλλά τα ακουστικά Bullets Wireless κοστίζουν $99.

"Δεν θέλατε καλώδια. Σας ακούσαμε", έγραψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus, Pete Lau, σε μια ανάρτηση στο Twitter.

Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν τα ακουστικά θα προσφέρουν δυνατότητες όπως active noise-cancelling. Ωστόσο, τα ακουστικά θα καλύψουν επιτέλους ένα κενό στον κατάλογο προϊόντων της εταιρείας. Ο Κινέζος κατασκευαστής εγκατέλειψε την υποδοχή ακουστικών στα smartphone του, τον Οκτώβριο του 2018 όταν εισήγαγε το OnePlus 6T. Αλλά έχει κολλήσει με ενσύρματα ακουστικά σε μια στιγμή που τα ακουστικά τύπου AirPods είναι στο επίκεντρο της αγοράς.

Όσον αφορά το smartphone OnePlus Nord, η εταιρεία αναφέρει ότι το προϊόν θα έχει τιμή λιανικής πώλησης κάτω των $500 όταν κυκλοφορεί στην Ινδία και την Ευρώπη. Δεν είναι σαφές εάν θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, αλλά η OnePlus έχει υποσχεθεί να φέρει πιο προσιτά smartphone στη Βόρεια Αμερική στο εγγύς μέλλον.

Η OnePlus παρουσίασε τα κορυφαία τηλέφωνά της, τα OnePlus 8 και 8 Pro, στις ΗΠΑ τον Απρίλιο. Ωστόσο, οι τιμές ξεκινούν από $699 και $899 αντίστοιχα.

About Φώτης Λαμπρινός