*

H OnePlus παρουσιάζει τα ασύρματα Earbuds, υπόσχεται έως και 30 ώρες χρήσης

Τα OnePlus Buds αντέχουν πάνω από επτά ώρες συνεχούς χρήσης και μπορούν να φορτιστούν πλήρως περισσότερες από τρεις φορές από τη θήκη φόρτισης, δίνοντάς σας έως και 30 ώρες χρήσης, λέει ο CEO της OnePlus, Pete Lau.

(Credit: OnePlus)

Πριν από την κυκλοφορία των προϊόντων της επόμενης εβδομάδας, η OnePlus τράβηξε σήμερα την κουρτίνα και έδειξε τα πραγματικά ασύρματα ακουστικά της, δείχνοντας μια φωτογραφία των ακουστικών και υποσχόμενη ότι μπορεί να διαρκέσει για επτά ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Τα OnePlus Buds έχουν σχεδιαστεί για να βρουν το ιδανικό σημείο μεταξύ της προσιτής τιμής και της εξαιρετικής απόδοσης, έγραψε ο CEO Pete Lau σε μια δημοσίευση στο φόρουμ της εταιρείας. Επιπλέον, ο Κινέζος κατασκευαστής εργάζεται για να διασφαλίσει ότι το προϊόν προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

“Για να είμαστε συγκεκριμένοι, αντέχουν για πάνω από επτά ώρες συνεχούς χρήσης και μπορούν να φορτιστούν πλήρως περισσότερες από τρεις φορές μόνο από τη θήκη φόρτισης, δίνοντάς σας έως και 30 ώρες χρήσης προτού πρέπει να φορτίσετε ξανά τη θήκη”, πρόσθεσε.

Darkened image of the OnePlus Buds
(Credit: OnePlus)

Δεν είναι κακό. Συγκριτικά, τα Samsung Galaxy Buds+ των $149,99 αντέχουν 11 ώρες, αν και η θήκη φόρτισης έχει μόνο μία επιπλέον πλήρη φόρτιση.

Τα νέα ακουστικά της OnePlus υπόσχονται επίσης να είναι ελαφριά. Κάθε ακουστικό ζυγίζει 4,6 γραμμάρια, ενώ η θήκη φόρτισης έρχεται στα 36 γραμμάρια ή πλησιάζει στο ίδιο βάρος με τα Apple AirPods δεύτερης γενιάς.

Ο Lau παρέμεινε σιωπηλός για άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν, συμπεριλαμβανομένης της τιμής και εάν τα ακουστικά θα έχουν active noise cancellation. Ωστόσο, τα ακουστικά έχουν βελτιστοποιηθεί ώστε να λειτουργούν καλύτερα με ένα smartphone της OnePlus. “Για παράδειγμα, όταν βρίσκεστε σε λειτουργία παιχνιδιού στη συσκευή σας OnePlus, τα OnePlus Buds επιτυγχάνουν εξαιρετικά χαμηλό latency, πλησιάζοντας την ταχύτητα των ενσύρματων ακουστικών”, είπε.

Επίσης σήμερα, η OnePlus παρείχε στον YouTuber Marques Brownlee μια ματιά του επερχόμενου προϊόντος της OnePlus Nord, ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας που αναμένεται να πωλείται κάτω από $500.

Το Nord πρόκειται να κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στην Ινδία και την Ευρώπη και δεν είναι σαφές εάν θα έρθει στις ΗΠΑ. Η OnePlus, ωστόσο, υποσχέθηκε να λανσάρει πιο προσιτά τηλέφωνα στην αγορά της Βόρειας Αμερικής στο εγγύς μέλλον.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσημα το Nord και τα OnePlus Buds την Τρίτη 21 Ιουλίου.

About Φώτης Λαμπρινός