*

Το Samsung Galaxy Tab S5e έχει πρόβλημα με το Wi-Fi

Το σήμα πέφτει όταν κάποιο χέρι κρατήσει την συσκευή από την κάτω αριστερή γωνία, ενώ η πρόσθια κάμερα βλέπει προς τα αριστερά.

To Samsung's Galaxy Tab S5e φαίνεται να έχει κάποιο ελάττωμα στο hardware κι όχι στο software, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει δυνατότητα επιδιόρθωσης μέσω software update.

Σύμφωνα με το Sammobile, οι κάτοχοι του 10,5 ιντσών tablet βλέπουν το σήμα του Wi-Fi να πέφτει όταν κρατάνε την συσκευή σε οριζόντια θέση. Επιπλέον έρευνα αποκάλυψε ότι το σήμα πέφτει όταν κάποιο χέρι κρατήσει την συσκευή από την κάτω αριστερή γωνία, ενώ η πρόσθια κάμερα βλέπει προς τα αριστερά.

Ο χρήστης David Waner κατέγραψε ένα βίντεο, το οποίο ανέβασε στο Instagram, όπου έδειχνε τι συμβαίνει στα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα όταν κρατάει το tablet. Όπως πιθανότατα μαντέψατε, εξαφανίζονται όλα αρκετά γρήγορα από την λίστα.

Ξεκάθαρα, ο εσωτερικός σχεδιασμός το S5e έχει τοποθετημένο τον δέκτη Wi-Fi στην αριστερή γωνία, κάτι που σημαίνει πως το κράτημα σε οριζόντια θέση μπλοκάρει το σήμα στο να φτάσει στην συσκευή. Υπάρχει μία απλή λύση σε αυτό, απλά κρατήστε την συσκευή σε οριζόντια θέση με την πρόσθια κάμερα τοποθετημένη στα δεξιά. Υπό άλλες συνθήκες μπορείτε απλά να μην κρατάτε την συσκευή από την κάτω αριστερά γωνία.

Αυτό αποτελεί μια απογοήτευση για την Samsung, αλλά σίγουρα δεν κάνει το tablet μη-χρησιμοποιήσιμο. Απλά χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη από τους χρήστες στο πως θα το κρατάνε.

Η Samsung μπορεί να καταλήξει στον επανασχεδιασμό του εσωτερικού του S5e ή μπορεί να βασιστεί στις ειδήσεις για να διευκρινίσει στον κόσμο πως να κρατάνε το tablet. Ίσως όμως περιμένει να δει και πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα, προς το παρόν όμως ακόμα και η αντικατάσταση κάποιου S5e με νέο δεν θα διορθώσει το υπάρχον πρόβλημα.

About Mike Viliotis