Καθαρό το Γριζάνο την τελευταία εβδομάδα από κρούσματα κορονοϊού

Posted on 10/09/2020. Filed under: ΓΡΙΖΑΝΟ |

Πέραν των κρουσμάτων που υπήρξαν προ ημερών στο χωριό, πλέον την τελευταία εβδομάδα και σύμφωνα με την ιχνηλάτηση που ακολούθησε δεν προέκυψε κανένα θετικό κρούσμα

Καθαρή από κρούσματα κορονοϊού παραμένει η κοινότητα του Γριζάνου του Δήμου Φαρκαδόνας την τελευταία εβδομάδα σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πέραν των κρουσμάτων που υπήρξαν προ ημερών στο χωριό, πλέον την τελευταία εβδομάδα και σύμφωνα με την ιχνηλάτηση που ακολούθησε δεν προέκυψε κανένα θετικό κρούσμα.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες στο χωριό και μετά την εξέλιξη που έλαβε το θέμα πολλοί από τους κατοίκους του χωριού, εμφανίζονται καχύποπτοι προχωρώντας είτε σε αδικαιολόγητους σχολιασμούς και εκτιμήσεις, είτε σε αντιδράσεις οι οποίες σαφώς και χαρακτηρίζονται ακραίες ως προς την συμπεριφορά.

Σαφώς και χρειάζεται προσοχή από τον καθένα μας, λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας. Καλό ωστόσο θα είναι να αποφεύγονται οι αποκλεισμοί προσώπων, οι αδικαιολόγητες και προσβλητικές συμπεριφορές και χαρακτηρισμοί καθώς όλοι μας κάποια στιγμή, σήμερα αύριο, μετά από μήνες δυστυχώς δεν θα αποφύγουμε να ασθενήσουμε από κορονοϊό. Καλό θα είναι να προσέχουμε και να δείχνουμε πρώτα την ευαισθησία μας, αντιλαμβανόμενοι την αγωνία που ζουν αυτοί οι άνθρωποι που ασθενούν, αλλά κι εκείνοι που ιχνηλατούνται αναμένοντας τα αποτελέσματα των τεστ.

Το να παρουσιάζει κάποιος πυρετό δεν σημαίνει ότι νοσεί από κορονοϊό. Το να εργάζεται κάποιος σε κάποια επιχείρηση, να είναι ελεύθερος επαγγελματίας και να έρχεται σε επαφή με κόσμο δεν σημείνει ότι είναι πιο ευάλωτος στον κορονοϊό. Το να εργάζεται κάποιος σε μια μονάδα υγείας δεν σημαίνει ότι είναι ασυμπτωματικός φορέας και διασπείρει τον ιό. Το να υποβάλλεται σε τεστ κάποιος άνθρωπος δεν σημαίνει ότι νόσησε από κορονοϊό.

Ας ήμαστε λοιπόν τυπικοί και παν από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...