• ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • Γ΄ Εθνική 3ο ημίχρονο: «Εκτόξευση» στη δεύτερη θέση το Τζάντε

Γ΄ Εθνική 3ο ημίχρονο: «Εκτόξευση» στη δεύτερη θέση το Τζάντε

Μεγάλη πορεία πραγματοποιεί η Ζάκυνθος σε αυτές τις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Γ΄ Εθνικής. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής στην Πάτρα απέναντι στη Θύελλα και την ήττα με 4-0, για μια ομάδα η οποία μπήκε από το… παράθυρο στη Γ΄ Εθνική, αφού χρειάστηκε η ΕΠΟ να τροποποιήσει τον ΚΑΠ το καλοκαίρι, δεν είναι και λίγο πράγμα. Πόσο μάλλον όταν το ξεκίνημα έμοιαζε δύσκολο για τους ζακυνθινούς και τα φαβορί ήταν άλλα.

Η ομάδα του νησιού, με έναν πρωτάρη στον πάγκο της, τον Στάθη Καραμαλίκη, πραγματοποιεί εξαιρετική εκκίνηση και φιγουράρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δυο μόλις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σπάρτη. Οι πολύπειροι παράγοντες της Ζακύνθου ενίσχυσαν την ομάδα το τελευταίο διάστημα, μια ομάδα η οποία αποκτάει πλέον αυτοπεποίθηση και ζεσταίνει τον κόσμο της με τα αποτελέσματα.

Χθες επικράτησε του ισχυρού Αστέρα Βλαχιώτη, ο οποίος ωστόσο διέπεται από νευρικότητα σε αυτό το ξεκίνημα. Δεν είναι μόνο οι τρεις ήττες στα πρώτα πέντε παιχνίδια (Βάρδα, Ζάκυνθος, Σπάρτη), είναι ότι αγωνίστηκε με τρίτο διαφορετικό προπονητή ήδη, καθώς ξεκίνησε με τον Γραμματικό, συνέχισε ένα ματς με τον Καλλιτζάκη και χθες έκανε ντεμπούτο ο γνωστός μας στην Ηλεία Γιώργος Κούτσης. Ο Κούτσης φυσικά δεν διαθέτει το «μαγικό ραβδί», σε μια ομάδα η οποία έδειξε τις δυνατότητές της στο πρώτο μέρος, όταν και προηγήθηκε, αλλά ατύχησε να μείνει με δέκα παίκτες από το 42΄(η νευρικότητα που λέγαμε) και ενώ προηγούνταν με 1-0. Για την ιστορία να αναφερθεί ότι ο Γιώργος Κούτσης θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο επόμενο ματς πιθαότατα καθώς δεν είχε έτοιμα τα χαρτιά του χθες, οπότε και στον πάγκο ήταν ξανά ο Γιάννης Καλλιτζάκης. Ο Αστέρας Βλαχιώτη έδειξε ότι είναι μια ομάδα η οποία υστερεί δημιουργικά. Αν και έχει την κατοχή μπάλας στα παιχνίδια του, δεν έχει ουσία, γεγονός που δείχνει ότι θα χρειαστεί δουλειά, αλλά και να επιστρέψει η ηρεμία, δύσκολο πράγμα για μια ομάδα η οποία δημιουργήθηκε για τον τίτλο και βρίσκεται με το «καλημέρα» στο -7 από την πρωτοπόρο Σπάρτη.

Πρωτάθλημα για «βαριά» ονόματα, όπως λέμε «Πανηλειακός»

Το Πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, εκτός από την Σπάρτη που είναι –είτε το θέλει είτε όχι ο Τσίρκοβιτς-, το μεγάλο φαβορί, έχει δυο ευχάριστες εκπλήξεις. Για τη μια γράψαμε πιο πάνω. Η δεύτερη, ακόμα μεγαλύτερη θα λέγαμε λόγω των ειδικών συνθηκών που επικράτησαν το καλοκαίρι, είναι ο Πανηλειακός. Άλλο ένα «βαρύ» όνομα για τα δεδομένα της κατηγορίας, ο οποίος ξεκίνησε με νέα παιδιά στο ρόστερ του και αυτή τη στιγμή φιγουράρει στην έκτη θέση, έχοντας τέσσερα σερί θετικά αποτελέσματα και μόλις μια ήττα, στην πρεμιέρα, στις λεπτομέρειες, μέσα στη Ζάκυνθο.

«Έκαιγε» χθες το «Τσίλι»!

Και εκεί που η πίστη για σωτηρία από το Τσιλιβή είχε κλονιστεί για πολλούς, ξαφνικά χθες οι ζακυνθινοί πήραν μπρος και πέτυχαν μια σπουδαία νίκη με 4-2 σε βάρος της Θύελλας, μέσα στην Πάτρα. Υψηλός και Βερνάρδος «αλώνιζαν» στο «Φώτης Αραβαντινός», ένα γήπεδο που λίγες βδομάδες πίσω η Ζάκυνθος είχε φάει τέσσερα γκολ από τη Θύελλα, μια άλλη ιστορική ομάδα με νέα παιδιά, η οποία ήταν και αυτή μέχρι χθες στις ευχάριστες εκπλήξεις του Πρωταθλήματος. Μια νίκη για την ομάδα του Στέλιου Λιβέρη, η οποία δείχνει ότι ο βαθμός που πήρε ο Πανηλειακός στο νησί, είναι τεράστιος σε σημασία και αξία.

Χόρευε «Σάμπα» ο Παμβουπρασιακός

Η χθεσινή πέμπτη αγωνιστική, ίσως είναι η αγωνιστική στην οποία στρίβει ο Παμβουπρασιακός. Η κορυφαία κατά πολλούς ηλειακή ομάδα, είχε μέχρι τώρα ένα μέτριο ξεκίνημα με φτωχή βαθμολογική συγκομιδή. Και ξαφνικά, ξύπνησε ο Θοδωρής Σαπανέι, πήρε τα πάνω της και η ομάδα της Βάρδας και επέστρεψε με ένα σπουδαίο τρίποντο στο φινάλε και με ανατροπή, από τη Λακωνία απέναντι στον Πανγυθεατικό.

Πήρε μπρος η «Ένωση»

Μια ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ, έμπειρους παίκτες και έναν ικανότατο τεχνικό, τον Δημήτρη Νόλη, η Ένωση Ερμιονίδας, φαίνεται ότι αρχίζει να παίρνει μπροστά. Το ξεκίνημα μέχρι τώρα δεν ήταν το αναμενόμενο, αλλά φαίνεται ότι στην ομάδα επικρατεί ηρεμία και υπομονή, οπότε αργά ή γρήγορα η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Αν μάλιστα την ερχόμενη Κυριακή νικήσει εντός έδρας τη Σπάρτη, τότε πλησιάζει στο -1 και μπαίνει για τα καλά στο χορό του τίτλου. Χθες νίκησε με 3-0 τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, με τον Χάρη Ποζατζίδη, τον κανονιέρη της να βρίσκει δίχτυα τρεις φορές. Και όλα αυτά, ενώ απέναντί του είχε μια πολύ καλά στημένη αμυντικά Ζαχάρω, με έναν Γιάννη Καπετανάκη σε φοβερη φόρμα που θυμίζει τον παλιό καλό τερματοφύλακα του Πανηλειακού και του Παμβουπρασιακού. Την ίδια ώρα και σε αντίθεση με την Ένωση, η άλλη ομάδα της Αργοναυπλίας, το Ναύπλιο, δεν τα κατάφερε ούτε στη δεύτερη απόπειρά του στη Λακωνία, με αποτέλεσμα πέφτει από την πρώτη θέση στην τέταρτη.

Λύκοι που δεν δαγκώνουν

Τέλος, η τρίτη ομάδα της Αργοναυπλίας, ο ουραγός Παναργειακός, δεν κατάφερε ούτε χθες να σημειώσει νίκη. Αλλά το χειρότερο για τους Λύκους είναι ότι δεν σημείωσε ούτε στο πέμπτο παιχνίδι του γκολ. Οι Λύκοι μέχρι στιγμής δεν… δαγκώνουν, έχοντας σε 450 αγωνιστικά λεπτά, μηδέν τέρματα στο ενεργητικό τους.

 

Το βίντεο της αγωνιστικής

Δείτε τη μεγάλη νίκη που σημείωσε το Τζάντε με 2-1 σε βάρος του Αστέρα Βλαχιώτη, ο οποίος με τον Γιώργο Κούτση στον πάγκο του, γνώρισε την ήττα στο νησί.

Ο MVP της αγωνιστικής

Σε ένα Πρωτάθλημα με λίγα γκολ και σφιχτές άμυνες, δεν συμβαίνουν κάθε μέρα χατ-τρικ. Ο Χάρης Ποζατζίδης το έκανε και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Δείτε πώς ο Χάρης Ποζατδίδης με χατ-τρικ, οδήγησε την Ένωση Ερμιονίδας στη νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού Ζαχάρως

Βαθμολογία

  • Σπάρτη (8-0) 13
  • Ζάκυνθος (6-7) 10
  • Ερμιονίδα (7-6) 9
  • Ναύπλιο (5-4) 9
  • Πανηλειακός (3-2) 8
  • Τσιλιβή (11-9) 7
  • ΠΑΟ Βάρδας (7-6) 7
  • Διαγόρας Βρ. (5-5) 7
  • Θύελλα Π. (7-6) 6
  • Πανγυθεατικός (5-6) 6
  • Αστέρας Βλ. (4-5) 6
  • Διαβολίτσι (5-8) 4
  • Ολυμπιακός Ζ. (3-7) 4
  • Παναργειακός (0-2) 3

6η αγωνιστική

  • Ερμιονίδα-Σπάρτη
  • Ναύπλιο-Ζάκυνθος
  • Ολυμπιακός Ζ.-Πανηλειακός
  • Αστέρας Βλ.-Πανγυθεατικός
  • Διαγόρας Βρ.-Θύελλα Πατρών
  • ΠΑΟΒ-Παναργειακός
  • Τσιλιβή -Διαβολίτσι

Οι σκόρερ 

5 Γκολ : Ποζατζίδης (Ερμιονίδα)

4 Γκολ : Βερνάρδος (Α.Ο.Τσιλιβή)

3 Γκολ : Γεμιστός (Σπάρτη). Ζυγκερίδης  ( Ζάκυνθος)

2  Γκολ :  Καλλιμάνης, Σιαλμάς  (Ναύπλιο 2017),,Αμαραντίδης, (Α.Ο.Τσιλιβή),  Φ. Γεωργαντόπουλος (Διαγόρας Βραχνέικων),Τριμπόνιας,  (Ερμιονίδα), Σαμπατάκος (Σπάρτη), Μπουτσικάρης (Πανγυθεατικός) , Σκεπετάρης , Σπανός ,( Θύελλα Πατρών) , Σαμπανέι (ΠΑΟ Βάρδας), Υψηλός (Α.Ο.Τσιλιβή).

1 Γκολ : Σωτηρόπουλος, Κάρδαρης, Μικελάτος   (Σπάρτη), Τρίγκας, Πανάρετος , Καλλιτσουνάκης (Διαγόρας Βραχνέικων), Λιβέρης , Γκέκας, Μαρούδας (Τσιλιβή), Νέρες, Πούτσης, Παναγόπουλος ,Κουρτέσης, Δωματάς ( Αστέρας Βλαχιώτης), Ζιβάνοβιτς, Ινομάρου, Σιλά   (Πανγυθεατικός)  Μπεκατώρος, Στούρμπης (Ζάκυνθος), Σιδέρης, Γούρμος, Παναγάκης (ΠΑΟΒ), Σεντεμέντες, ΚυριαζόπουλοςΑθανασόπουλος, Βιγιαφάνες  (Α.Ο.Διαβολιτσίου), Εσκουρέδο, (Ερμιονίδα), Βλασσόπουλος, Κ.Κωνσταντινίδης, Μπούμπαλης, (Θύελλα Πατρών), Παπαπέτρου,Μπαβέλης, Λούσκος (Πανηλειακός), Κανάνι, Τσίτσος ( Ολυμπιακός Ζαχάρως), Μουσταφάι (Ναύπλιο).

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Βελόπουλος και Λοβέρδος φλερτάρουν τον Νίκο Καλάκο ;

Βαθιά πληγωμένο και διχασμένο παραμένει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα …

Λουκέτο… στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας – Αποχωρεί και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας

Καταρρέει η Νέα Δημοκρατία στον δήμο Ήλιδας αφού, εδώ και μερικές ημέρας, στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης(ΔΗΜ.Τ.Ο.) του κόμματος …

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών τρομοκράτησαν την Ηλεία!

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών τρομοκράτησαν λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί ολόκληρη την Ηλεία και όχι …

Συνελήφθη άνδρας στην Ηλεία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περίπου (188) γραμμάρια κάνναβης φούντες και 17 φυτά της ναρκωτικής ουσίας Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο, από τους …

Ντροπή: Εορτασμός χωρίς Υφυπουργό, βουλευτές και Περιφέρεια – Με υπερηφάνεια όμως τα νιάτα της Αμαλιάδας τίμησαν την εθνική επέτειο!(βίντεο)

Λαμπρός ο εορτασμός στην Αμαλιάδα χωρίς Φιλαρμονική και φέτος, χωρίς να δώσουν το παρών κανένας βουλευτής Ηλείας αλλά και κανένας …

  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • Γ΄ Εθνική 3ο ημίχρονο: «Εκτόξευση» στη δεύτερη θέση το Τζάντε

Γ΄ Εθνική 3ο ημίχρονο: «Εκτόξευση» στη δεύτερη θέση το Τζάντε

Μεγάλη πορεία πραγματοποιεί η Ζάκυνθος σε αυτές τις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Γ΄ Εθνικής. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής στην Πάτρα απέναντι στη Θύελλα και την ήττα με 4-0, για μια ομάδα η οποία μπήκε από το… παράθυρο στη Γ΄ Εθνική, αφού χρειάστηκε η ΕΠΟ να τροποποιήσει τον ΚΑΠ το καλοκαίρι, δεν είναι και λίγο πράγμα. Πόσο μάλλον όταν το ξεκίνημα έμοιαζε δύσκολο για τους ζακυνθινούς και τα φαβορί ήταν άλλα.

Η ομάδα του νησιού, με έναν πρωτάρη στον πάγκο της, τον Στάθη Καραμαλίκη, πραγματοποιεί εξαιρετική εκκίνηση και φιγουράρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δυο μόλις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σπάρτη. Οι πολύπειροι παράγοντες της Ζακύνθου ενίσχυσαν την ομάδα το τελευταίο διάστημα, μια ομάδα η οποία αποκτάει πλέον αυτοπεποίθηση και ζεσταίνει τον κόσμο της με τα αποτελέσματα.

Χθες επικράτησε του ισχυρού Αστέρα Βλαχιώτη, ο οποίος ωστόσο διέπεται από νευρικότητα σε αυτό το ξεκίνημα. Δεν είναι μόνο οι τρεις ήττες στα πρώτα πέντε παιχνίδια (Βάρδα, Ζάκυνθος, Σπάρτη), είναι ότι αγωνίστηκε με τρίτο διαφορετικό προπονητή ήδη, καθώς ξεκίνησε με τον Γραμματικό, συνέχισε ένα ματς με τον Καλλιτζάκη και χθες έκανε ντεμπούτο ο γνωστός μας στην Ηλεία Γιώργος Κούτσης. Ο Κούτσης φυσικά δεν διαθέτει το «μαγικό ραβδί», σε μια ομάδα η οποία έδειξε τις δυνατότητές της στο πρώτο μέρος, όταν και προηγήθηκε, αλλά ατύχησε να μείνει με δέκα παίκτες από το 42΄(η νευρικότητα που λέγαμε) και ενώ προηγούνταν με 1-0. Για την ιστορία να αναφερθεί ότι ο Γιώργος Κούτσης θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο επόμενο ματς πιθαότατα καθώς δεν είχε έτοιμα τα χαρτιά του χθες, οπότε και στον πάγκο ήταν ξανά ο Γιάννης Καλλιτζάκης. Ο Αστέρας Βλαχιώτη έδειξε ότι είναι μια ομάδα η οποία υστερεί δημιουργικά. Αν και έχει την κατοχή μπάλας στα παιχνίδια του, δεν έχει ουσία, γεγονός που δείχνει ότι θα χρειαστεί δουλειά, αλλά και να επιστρέψει η ηρεμία, δύσκολο πράγμα για μια ομάδα η οποία δημιουργήθηκε για τον τίτλο και βρίσκεται με το «καλημέρα» στο -7 από την πρωτοπόρο Σπάρτη.

Πρωτάθλημα για «βαριά» ονόματα, όπως λέμε «Πανηλειακός»

Το Πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, εκτός από την Σπάρτη που είναι –είτε το θέλει είτε όχι ο Τσίρκοβιτς-, το μεγάλο φαβορί, έχει δυο ευχάριστες εκπλήξεις. Για τη μια γράψαμε πιο πάνω. Η δεύτερη, ακόμα μεγαλύτερη θα λέγαμε λόγω των ειδικών συνθηκών που επικράτησαν το καλοκαίρι, είναι ο Πανηλειακός. Άλλο ένα «βαρύ» όνομα για τα δεδομένα της κατηγορίας, ο οποίος ξεκίνησε με νέα παιδιά στο ρόστερ του και αυτή τη στιγμή φιγουράρει στην έκτη θέση, έχοντας τέσσερα σερί θετικά αποτελέσματα και μόλις μια ήττα, στην πρεμιέρα, στις λεπτομέρειες, μέσα στη Ζάκυνθο.

«Έκαιγε» χθες το «Τσίλι»!

Και εκεί που η πίστη για σωτηρία από το Τσιλιβή είχε κλονιστεί για πολλούς, ξαφνικά χθες οι ζακυνθινοί πήραν μπρος και πέτυχαν μια σπουδαία νίκη με 4-2 σε βάρος της Θύελλας, μέσα στην Πάτρα. Υψηλός και Βερνάρδος «αλώνιζαν» στο «Φώτης Αραβαντινός», ένα γήπεδο που λίγες βδομάδες πίσω η Ζάκυνθος είχε φάει τέσσερα γκολ από τη Θύελλα, μια άλλη ιστορική ομάδα με νέα παιδιά, η οποία ήταν και αυτή μέχρι χθες στις ευχάριστες εκπλήξεις του Πρωταθλήματος. Μια νίκη για την ομάδα του Στέλιου Λιβέρη, η οποία δείχνει ότι ο βαθμός που πήρε ο Πανηλειακός στο νησί, είναι τεράστιος σε σημασία και αξία.

Χόρευε «Σάμπα» ο Παμβουπρασιακός

Η χθεσινή πέμπτη αγωνιστική, ίσως είναι η αγωνιστική στην οποία στρίβει ο Παμβουπρασιακός. Η κορυφαία κατά πολλούς ηλειακή ομάδα, είχε μέχρι τώρα ένα μέτριο ξεκίνημα με φτωχή βαθμολογική συγκομιδή. Και ξαφνικά, ξύπνησε ο Θοδωρής Σαπανέι, πήρε τα πάνω της και η ομάδα της Βάρδας και επέστρεψε με ένα σπουδαίο τρίποντο στο φινάλε και με ανατροπή, από τη Λακωνία απέναντι στον Πανγυθεατικό.

Πήρε μπρος η «Ένωση»

Μια ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ, έμπειρους παίκτες και έναν ικανότατο τεχνικό, τον Δημήτρη Νόλη, η Ένωση Ερμιονίδας, φαίνεται ότι αρχίζει να παίρνει μπροστά. Το ξεκίνημα μέχρι τώρα δεν ήταν το αναμενόμενο, αλλά φαίνεται ότι στην ομάδα επικρατεί ηρεμία και υπομονή, οπότε αργά ή γρήγορα η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Αν μάλιστα την ερχόμενη Κυριακή νικήσει εντός έδρας τη Σπάρτη, τότε πλησιάζει στο -1 και μπαίνει για τα καλά στο χορό του τίτλου. Χθες νίκησε με 3-0 τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, με τον Χάρη Ποζατζίδη, τον κανονιέρη της να βρίσκει δίχτυα τρεις φορές. Και όλα αυτά, ενώ απέναντί του είχε μια πολύ καλά στημένη αμυντικά Ζαχάρω, με έναν Γιάννη Καπετανάκη σε φοβερη φόρμα που θυμίζει τον παλιό καλό τερματοφύλακα του Πανηλειακού και του Παμβουπρασιακού. Την ίδια ώρα και σε αντίθεση με την Ένωση, η άλλη ομάδα της Αργοναυπλίας, το Ναύπλιο, δεν τα κατάφερε ούτε στη δεύτερη απόπειρά του στη Λακωνία, με αποτέλεσμα πέφτει από την πρώτη θέση στην τέταρτη.

Λύκοι που δεν δαγκώνουν

Τέλος, η τρίτη ομάδα της Αργοναυπλίας, ο ουραγός Παναργειακός, δεν κατάφερε ούτε χθες να σημειώσει νίκη. Αλλά το χειρότερο για τους Λύκους είναι ότι δεν σημείωσε ούτε στο πέμπτο παιχνίδι του γκολ. Οι Λύκοι μέχρι στιγμής δεν… δαγκώνουν, έχοντας σε 450 αγωνιστικά λεπτά, μηδέν τέρματα στο ενεργητικό τους.

 

Το βίντεο της αγωνιστικής

Δείτε τη μεγάλη νίκη που σημείωσε το Τζάντε με 2-1 σε βάρος του Αστέρα Βλαχιώτη, ο οποίος με τον Γιώργο Κούτση στον πάγκο του, γνώρισε την ήττα στο νησί.

Ο MVP της αγωνιστικής

Σε ένα Πρωτάθλημα με λίγα γκολ και σφιχτές άμυνες, δεν συμβαίνουν κάθε μέρα χατ-τρικ. Ο Χάρης Ποζατζίδης το έκανε και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Δείτε πώς ο Χάρης Ποζατδίδης με χατ-τρικ, οδήγησε την Ένωση Ερμιονίδας στη νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού Ζαχάρως

Βαθμολογία

  • Σπάρτη (8-0) 13
  • Ζάκυνθος (6-7) 10
  • Ερμιονίδα (7-6) 9
  • Ναύπλιο (5-4) 9
  • Πανηλειακός (3-2) 8
  • Τσιλιβή (11-9) 7
  • ΠΑΟ Βάρδας (7-6) 7
  • Διαγόρας Βρ. (5-5) 7
  • Θύελλα Π. (7-6) 6
  • Πανγυθεατικός (5-6) 6
  • Αστέρας Βλ. (4-5) 6
  • Διαβολίτσι (5-8) 4
  • Ολυμπιακός Ζ. (3-7) 4
  • Παναργειακός (0-2) 3

6η αγωνιστική

  • Ερμιονίδα-Σπάρτη
  • Ναύπλιο-Ζάκυνθος
  • Ολυμπιακός Ζ.-Πανηλειακός
  • Αστέρας Βλ.-Πανγυθεατικός
  • Διαγόρας Βρ.-Θύελλα Πατρών
  • ΠΑΟΒ-Παναργειακός
  • Τσιλιβή -Διαβολίτσι

Οι σκόρερ 

5 Γκολ : Ποζατζίδης (Ερμιονίδα)

4 Γκολ : Βερνάρδος (Α.Ο.Τσιλιβή)

3 Γκολ : Γεμιστός (Σπάρτη). Ζυγκερίδης  ( Ζάκυνθος)

2  Γκολ :  Καλλιμάνης, Σιαλμάς  (Ναύπλιο 2017),,Αμαραντίδης, (Α.Ο.Τσιλιβή),  Φ. Γεωργαντόπουλος (Διαγόρας Βραχνέικων),Τριμπόνιας,  (Ερμιονίδα), Σαμπατάκος (Σπάρτη), Μπουτσικάρης (Πανγυθεατικός) , Σκεπετάρης , Σπανός ,( Θύελλα Πατρών) , Σαμπανέι (ΠΑΟ Βάρδας), Υψηλός (Α.Ο.Τσιλιβή).

1 Γκολ : Σωτηρόπουλος, Κάρδαρης, Μικελάτος   (Σπάρτη), Τρίγκας, Πανάρετος , Καλλιτσουνάκης (Διαγόρας Βραχνέικων), Λιβέρης , Γκέκας, Μαρούδας (Τσιλιβή), Νέρες, Πούτσης, Παναγόπουλος ,Κουρτέσης, Δωματάς ( Αστέρας Βλαχιώτης), Ζιβάνοβιτς, Ινομάρου, Σιλά   (Πανγυθεατικός)  Μπεκατώρος, Στούρμπης (Ζάκυνθος), Σιδέρης, Γούρμος, Παναγάκης (ΠΑΟΒ), Σεντεμέντες, ΚυριαζόπουλοςΑθανασόπουλος, Βιγιαφάνες  (Α.Ο.Διαβολιτσίου), Εσκουρέδο, (Ερμιονίδα), Βλασσόπουλος, Κ.Κωνσταντινίδης, Μπούμπαλης, (Θύελλα Πατρών), Παπαπέτρου,Μπαβέλης, Λούσκος (Πανηλειακός), Κανάνι, Τσίτσος ( Ολυμπιακός Ζαχάρως), Μουσταφάι (Ναύπλιο).

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών τρομοκράτησαν την Ηλεία!

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών τρομοκράτησαν λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί ολόκληρη την Ηλεία και όχι …

Δημοφιλείς ειδήσεις στην Ηλεία σήμερα
Ροή ειδήσεων