Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέα Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Η Ηλιουπολίτισσα Μαρία Κουρή

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέα Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Η Ηλιουπολίτισσα Μαρία Κουρή

Τη θέση της αντιπεριφεριάρχη Αττικής αναλαμβάνει η πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Ηλιούπολης Μαρία Κουρή.

Η Ηλιουπολίτισσα γιατρός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilioupolinews.gr αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της ψηφιακής διακυβέρνησης. Μετά από 4 χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης με την παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”, η κ. Κουρή επελέγη από τον Γ. Πατούλη στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο Περιφερειάρχης της εμπιστεύθηκε ένα κρίσιμο χαρτοφυλάκιο, καθώς ειναι προσωπικό του στοίχημα η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών.

Το Βιογραφικό Της Μαρίας Κουρή

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής του Πανεπιστήμιου Secondo Ateneo di Νapoli(Italy) με βαθμό Άριστα και κάτοχος άδειας άσκησης του Ιατρικού Επαγγέλματος στην Ιταλία και στην Ελλάδα με άριστη γνώση της Ιταλικής και Αγγλικής γλώσσας και μεταπτυχιακές σπουδές στην Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση την Γενική Διοίκηση. Έχει την ειδικότητα της Ακτινοδιαγνωστικής και έχει συμμετάσχει σε ελεύθερες ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια, σε αναρτημένες ανακοινώσεις καθώς και δημοσιεύσεις σε ελληνικά περιοδικά.

Εργάζεται ως Ιατρός στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία καθώς είναι και Επιστημονικά Υπεύθυνη για την λειτουργια δύο Κινητών Μονάδων Μαστογράφου σε όλη την Ελλαδα.

Επίσης, συμμετέχει ενεργά ως Ιατρός στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον Αγιο Κωνσταντίνο στην Ηλιούπολη με τμήμα υπερήχων παρέχοντας τις Ιατρικές μου υπηρεσίες σε ανέργους, ανασφαλίστους και χαμηλοσυνταξιούχους.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ