Facebook Pixel

Επικαιροτητα

H Απάντηση Του Δημάρχου Ηλιούπολης Στο Δημοσίευμα Του ilioupolinews.gr Για Τον Ακρωτηριασμένο Εργαζόμενο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

H Απάντηση Του Δημάρχου Ηλιούπολης Στο Δημοσίευμα Του ilioupolinews.gr Για Τον Ακρωτηριασμένο Εργαζόμενο

Tην δική του απάντηση στο δημοσιεύμα του ilioupolinews.gr για την καταγγελία πρώην εργαζομένου στον Δήμο, έδωσε μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook έδωσε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης.

Ό κ. Δήμαρχος, απαντώντας στο δημοσίευμα του ilioupolinews.gr αναφέρει τα εξής:

Όλα αυτά τα νυχτερινά ψέματα δεν θα αντέξουν αύριο στο φως της αλήθειας. Η είδηση που δεν διασταυρώνεται, δεν είναι είδηση.
Όσοι με αυτόν τον άνανδρο τρόπο προσπαθούν να πλήξουν την αξιοπρέπεια του Δημάρχου και του Δήμου, θα βρεθούν άμεσα προ των ευθυνών τους.
Αρχές δεοντολογίας δημοσιογραφικού επαγγέλματος Αρθρο 1.ε. Ο δημοσιογράφος οφείλει να ερευνά προκαταβολικά, με αίσθημα ευθύνης και με επίγνωση των συνεπειών, την ακρίβεια της πληροφορίας ή της είδησης, που πρόκειται να μεταδώσει)

apantisi Xatzidaki 1 H Απάντηση Του Δημάρχου Ηλιούπολης Στο Δημοσίευμα Του ilioupolinews.gr Για Τον Ακρωτηριασμένο Εργαζόμενο

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “H Απάντηση Του Δημάρχου Ηλιούπολης Στο Δημοσίευμα Του ilioupolinews.gr Για Τον Ακρωτηριασμένο Εργαζόμενο
  1. Ο/Η Παναγιωτης λέει:

    Ντροπή σου!! Καμμία ευθύνη πουθενά ..άχρηστοι άνθρωποι σε άχρηστες θέσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ