Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέα Αποχώρηση Από Την Παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη” – Ανεξαρτητοποιήθηκε Ο Θέμης Γιαννόπουλος

Αποχωρήσεων συνέχεια από την παράταξη του πρώην Δημάρχου Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέα Αποχώρηση Από Την Παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη” – Ανεξαρτητοποιήθηκε Ο Θέμης Γιαννόπουλος

Άλλη μια απώλεια σημειώνει η δημοτική ομάδα της παράταξης “Πρώτα Η Ηλιούπολη”, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Θέμης Γιαννόπουλος.

Ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του πρώην Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποιήση του μέσω επιστολής, στην οποία αναφέρει πως η αποχώρηση του σχετιίζεται με την «πορεία της παράταξης έως σήμερα», τονίζοντας πως η παράταξη έχασε τον προσανατολισμο της μετά την αποχώρηση του πρώην Δημάρχου. Ο κ. Γιαννόπουλος κάνει επίσης λόγο για εσωστρέφεια και λανθασμένες στρατηγικές κινήσεις που οδήγησαν σε αποδόμηση της ομάδας.

Διαβάστε την επιστολή του κ. Γιαννόπουλου:
Από την ίδρυση και την άμεση ένταξή μου στην Παράταξη, ως και σήμερα, άσκησα τα καθήκοντά μου , τόσο από την θέση Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, του Προέδρου και Αντιπροέδρου Νομικών Προσώπων, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Εργαζόμουν σκληρά κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους, δίχως να με διακατέχουν αισθήματα αλαζονείας, υπεροψίας και έπαρσης, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του Συλλογικού συμφέροντος. Είχα πάντα άριστη συνεργασία με όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των Παρατάξεων, τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, και όλους τους Εργαζόμενους.
Αισθάνομαι δικαιωμένος από την πορεία μου. Ταυτόχρονα και πολύ στενοχωρημένος από την πορεία της Παράταξης σήμερα. Μετά την απόφασή του ιδρυτή της Βασίλη Βαλασόπουλου να παραιτηθεί και να αποσυρθεί από επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας, χάσαμε τους στόχους και τον προσανατολισμό μας. Με την αποχώρησή του χάσαμε την δυναμική που είχαμε κερδίσει από τις εκλογές (32%). Αυτό δημιούργησε εσωστρέφεια και επαναλαμβανόμενες λάθος στρατηγικές κινήσεις. Μία κατάσταση που μας αποδόμησε σαν ομάδα.
Η ζωή όμως συνεχίζεται. Με γνώμονα την αφοσίωσή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον σεβασμό μου στους θεσμούς, την στενή επαφή μου με τον κόσμο και την διάθεσή μου για προσφορά στο δημότη, θα συνεχίσω να προσπαθώ για το καλό της Πόλης μας. Κάνω σαφές ότι από τη θέση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου θα συνεχίσω να εκφράζω δημόσια τις θέσεις μου, να στηρίζω ιδέες, να καταθέτω προτάσεις και να προσπαθώ για το καλύτερο και ουσιαστικότερο αύριο της Πόλη μας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ