Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Την Παραίτηση Σεφτελή Ζητά Ο Θανάσης Αθανασίου: «O κ. Αντιδήμαρχος Κοροϊδεύει Γονείς & Εκπαιδευτικούς»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Την Παραίτηση Σεφτελή Ζητά Ο Θανάσης Αθανασίου: «O κ. Αντιδήμαρχος Κοροϊδεύει Γονείς & Εκπαιδευτικούς»

Την παραίτηση Σεφτελή με ανακοίνωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ζητά ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Η Πόλη Που Θέλω”, Θανάσης Αθανασίου.

Με αφορμή την ανακοίνωση των συλλόγων γονέων και διδασκόντων των 8ου και 17ου δημοτικών σχολείων Ηλιούπολης, που «αδειάζουν» τον αντιδήμαρχο, ο κ. Αθανασίου χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα απέναντι στον κ. Σεφτελή, αναφέροντας:

O αντιδήμαρχος κ. Σεφτελής δεν δίστασε να πει χυδαία ψέμματα σε γονείς και εκπαιδευτικούς για τη θέρμανση στο 8ο και το 17ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης, προκειμένου να γλιτώσει από τις ευθύνες του. Ευτυχώς οι γονείς και οι δάσκαλοι τον ξεσκέπασαν!

Χρησιμοποίησε το ευφάνταστο επιχείρημα πως η έλλειψη θέρμανσης είναι αποτέλεσμα δήθεν “δολιοφθοράς”, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ποτέ τον δράστη, ούτε φυσικά να καταγγείλει το “περιστατικό” στην αστυνομία, ως όφειλε.

Ο κ. Σεφτελής, με την ανοχή του Δημάρχου κοροϊδεύει κατάμουτρα γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, σκαρφιζόμενος θεωρίες συνωμοσίας για να καλύψει την ανικανότητά του να διαχειριστεί ακόμα και τα στοιχειώδη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σεφτελής σκαρφίζεται μηχανορραφίες. Άλλωστε, ο ίδιος ο Δήμαρχος, τον είχε αποκαλέσει στο παρελθόν “μηχανή παραγωγής  fake news”, πριν φυσικά συμμαχήσει μαζί του, τάζοντας του την καρέκλα του αντιδήμαρχου.

Ζητώ δημόσια την παραίτηση του. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κοροϊδεύει ολόκληρη τη σχολική κοινότητα!

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ