Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Γ. Μπενάς: “Οι Τοπικοί Σύλλογοι Της Ηλιούπολης Να Στηρίξουν Την Τοπική Αγορά”

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Γ. Μπενάς: “Οι Τοπικοί Σύλλογοι Της Ηλιούπολης Να Στηρίξουν Την Τοπική Αγορά”

Mια ανάρτηση με πολλούς αποδέκτες έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το ιδρυτικό μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, Γιώργος Μπενάς.

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος, στην ανακοίνωση του άφησε αιχμές κατά των διοικήσεων των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων στην Ηλιούπολη” αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν στηρίζουν τα τοπικά καταστήματα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων τους, ενώ οι ίδιοι οι επιχειρηματίες προσφέρουν διαρκώς στον πολιτισμό της πόλης.

Αναλυτικά, ο κ. Μπενάς αναφέρει:

Όχι ότι είμαι αντίθετος με τις εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων μας και με την παράδοση αλλά δυστυχώς υπάρχουν σύλλογοι, μειοψηφία ευτυχώς, που δεν καταδέχονται κατά κοινή ομολογία αρκετών επαγγελματιών της πόλης όχι μόνο να αγοράσουν προϊόντα για τις εκδηλώσεις τους αλλά ούτε καν προσφορά δεν μπαίνουν στην διαδικασία να ζητήσουν.


Και εξηγούμε για να μην παρεξηγηθώ, Δεν νοείται να είσαι σύλλογος της Ηλιούπολης και να διοργανώνεις εκδηλώσεις σε κεντρικά σημεία (φιλέτα) χώρους που σου παρέχει ο Δήμος και συγχρόνως να σε ενισχύει με χρηματικά ποσά να θέλεις μόνο να εισπράττεις για το ταμείο του συλλόγου χωρίς να αφήνεις ούτε ένα ευρώ στην πόλη σου.
Δόξα το Θεό στην πόλη μας υπάρχουν αρκετά μαγαζιά χονδρικής (ποτά, αναψυκτικά, κρέατα – σουβλάκια κ.ά.) για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των συλλόγων.
Εύχομαι και πιστεύω η νέα δημοτική αρχή να βάλει ένα φραγμό σε όλα αυτό το πανηγύρι που γίνεται (πανό, αφίσες και ηχορύπανση) ανεξέλεγκτα στην πόλη μας και να μην υπολογίσει αυτό το (πολιτικό ψηφοθηρικό κόστος )που επικρατεί τα τελευταία χρόνια.

Καλοί οι χοροί και πανηγύρια αλλά να ενισχύονται οικονομικώς και τα μαγαζιά της πόλης μας. 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ