Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Ο Δήμος Πλένει Καθημερινά Τους Κάδους Και Kαθαρίζει Δημόσιους Χώρους» (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Ο Δήμος Πλένει Καθημερινά Τους Κάδους Και Kαθαρίζει Δημόσιους Χώρους» (VIDEO)

Παρέμβαση στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του Αντέννα έκανε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης με αφορμή το χθεσινό περιστατικό στον προφήτη Ηλία αλλά και τις καταιγιστικές εξελίξεις με τον κορωνοϊό.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με τα μέτρα που έχει λάβει ο Δήμος Ηλιούπολης για την καθαριότητα στην πόλη εν μέσω κορωνοϊού, ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής: «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τα ειδικά οχήματα που βγαίνουν και πλένουν τους κάδους, καθημερινά πλέον, και γίνεται καθαρισμός και σε όλα τα σημεία , όπως στάσεις λεωφορείων, πάρκα κλπ»

Δείτε το video στο 5:00 λεπτό:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

5 σχόλια στο άρθρο “Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Ο Δήμος Πλένει Καθημερινά Τους Κάδους Και Kαθαρίζει Δημόσιους Χώρους» (VIDEO)
  1. Ο/Η ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΠΑΠΑΔΆΤΟΥ λέει:

    Η Ηλιούπολη τα τελευταία χρόνια ονια είναι βουτηγμένη στη βρωμιά. Οι καθαριστές είναι πολύ φιλότιμοι άνθρωποι και όταν τους δούμε και ζητάμε βοήθεια είναι πολύ πρόθυμοι και ευγενικοί. Να ψάξουν να βρουν που είναι το πρόβλημα.
    Τα κεντρικά πεζοδρόμια της πόλης που διαμορφώθηκαν, έφυγαν οι εργολάβοι και έχουν αφήσει πίσω τους χώματα, πλαστικά κλπ που δεν καθαρίστηκαν ποτέ.
    Το 1ο Δημοτικό Σχολείο δεν έχει ούτε έναν κάδο περιμετρικά, με αποτέλεσμα τα πεζοδρόμια του να είναι γεμάτα σκουπίδια και στη στάση οι άνθρωποι πετάνε τα κηπελάκια του καφέ, του νερού και τα εισιτήρια τους ακόμα, κάτω ή στη μάντρα του σχολείου. Πέρισυ στις 25 Μαρτίου που προετοίμαζαν την παρέλαση το ανέφερα σε ένα Δημοτικό σύμβουλο που ήταν εκεί και ακόμα περιμένουμε …
    Αυτή η κατάσταση είναι παντού.
    Δεν ασχολούνται καθόλου με την καθαριότητα του Δήμου. Αδιαφορία.

  2. Ο/Η ΓΙΏΤΑ ΓΚΕΒΕΖΟΥ λέει:

    Κάτω Ηλιούπολη Νυμφών 46 ο κάδος με σπασμένο καπάκι τον ανοίγουμε με το χέρι, το διάζωμα με χόρτα και ότι άλλο θέλεις. Δωστε λίγη σημασία και στην Κάτω Ηλιουπολη

  3. Ο/Η Βασίλης Αλεξίου λέει:

    Εγώ δεν έχω δει 15χρονια καθαρισμό των κάδων.
    3χρονια είναι σπασμένο το καπάκι και το ανοίγουμε με τό χέρι
    οδός καρεα 8 πλατεια Ανεξαρτησίας είναι ο κάδος

  4. Ο/Η Σοφία καμητιδου λέει:

    Η Μπέλλες κ το νησάκι δεν ανήκουν στην Ηλιούπολη? Το παρκάκι στη μπελλεςειναι μες στη βρώμα κάδοι γεμάτοι εντός του πάρκου ντροπή μας δουλεύει κι όχι τώρα αυτή κατάσταση είναι μόνιμη στο παρκοη

  5. Ο/Η Ελεν λέει:

    Επιτέλους να καθαρίσει ο τόπος. Δεν περνούσες την Ηλιούπολη από τη βρωμιά. Ελπίζω να συνεχιστεί η καθαριότητα και το κλάδεμα των δέντρων γύρω από τα σχολεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ