Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δύο Μέτρα Και Δύο Σταθμά Στη Δημοτική Περιουσία Της Ηλιούπολης Από Την ΕΤΑΔ

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δύο Μέτρα Και Δύο Σταθμά Στη Δημοτική Περιουσία Της Ηλιούπολης Από Την ΕΤΑΔ

Νέα εξέλιξη σημειώνεται στο ζήτημα της δημοτικής περιουσίας στην Ηλιούπολη, μετά το δημοσίευμα του site aftodioikisi.gr.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ΕΤΑΔ, μετά και την οριστικό τέλος στη δικαστική περιπέτεια διεκδίκησης δημοτικής γης από κληρονόμους του Νάστου στην Ηλιούπολη στις 2 Μαΐου 2018, φαίνεται πως δεν έχει ορίσει το ύψος του ενοικίου δημοτικού κτηρίου μεγέθους 3.000τμ στην κεντρική πλατεία της πολης, με αποτέλεσμα να μένουν ανείσπρακτα τα ενοίκια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και το ύψος των μισθωμάτων στην περιοχή, το δημόσιο ενδέχεται να έχει χάσει πάνω από 1. εκ ευρώ μέχρι σήμερα, την ίδια ώρα που η ΕΤΑΔ ζητά ανταλλάγματα από τον Δήμο για παραχώρηση εκτάσεων που θα αξιοποιηθούν ως κοινόχρηστοι χώροι πρασίνου για τους κατοίκους, με επιστολή που είχε αποστείλει στην προηγούμενη δημοτική αρχή το Απρίλιο του 2019.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη που δημιουργεί τετελεσμένα στο ζήτημα της δημοτικής περιουσίας, το οποίο θα συζητηθεί και στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο την Πέμπτη 14/11/2019.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ