Facebook Pixel

ΕκλογεΣ 2019

Aυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Του Γαβριήλ Αραμπατζή (ΦΩΤΟ)

Τους πρώτους 10 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους έχει ήδη ανακοινώσει ο Γαβριήλ Αραμπατζής και η παράταξη “Η Πόλη Που Θέλω”.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Aυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Του Γαβριήλ Αραμπατζή (ΦΩΤΟ)

Τους πρώτους 10 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους έχει ήδη ανακοινώσει ο Γαβριήλ Αραμπατζής και η παράταξη “Η Πόλη Που Θέλω”. Υπενθυμίζεται πως οι παρατάξεις που έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής υποψηφίους είναι η παράταξη του Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου “Πρώτα Η Ηλιούπολη” , η παράταξη του Τάσου Ευσταθίου “Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά” και οι “Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη“.

Ποιοι Είναι Οι Υποψήφιοι

1. Έλενα Κούκουνα – Νταγράκη

koukouna Aυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Του Γαβριήλ Αραμπατζή (ΦΩΤΟ)

Η Έλενα Κούκουνα – Νταγράκη έχει σπουδάσει Λογιστικά-Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάζεται στο χώρο της λογιστικής από το 1999, ως υπεύθυνη οικονομικού τμήματος – ταμειακή διαχείριση – κοστολόγηση έργων σε διάφορες ιδιωτικές εταιρείες και ως υπεύθυνη τμήματος εισαγωγών (επικοινωνίας εξωτερικού) σε εισαγωγική εταιρεία.
Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη, ήταν μαθήτρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης και του Γυμνασίου – Λυκείου Καρέα. Μένει μέχρι σήμερα στην Ηλιούπολη με την οικογένεια της και είναι μητέρα ενός 6χρονου αγοριού. Φιλοδοξία της είναι να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια πόλη φιλική προοδευτική και καινοτόμα για τους Ηλιουπολίτες και κυρίως για τα παιδιά μας.

2. Μαίρη Παπαθανασίου-Μαυρίκου

papathanasiou Aυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Του Γαβριήλ Αραμπατζή (ΦΩΤΟ)

Η Μαίρη Παπαθανασίου-Μαυρίκου είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων, σχετικοί με τη διοίκηση πολιτιστικών μονάδων και τις σπουδές στην εκπαίδευση. Είναι διδάκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στο Marketing των μουσείων και των πολιτιστικών οργανισμών. Έχει εργαστεί στη Νομαρχία Αθηνών και στο Υπουργείο Απασχόλησης. Έχει προσφέρει εθελοντική εργασία στο Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών αλλά και σε άλλους πολιτιστικούς χώρους. Είναι μητέρα δυο παιδιών, μαθητών Γ´ δημοτικού και νηπιαγωγείου και είναι κάτοικος Ηλιούπολης.

3. Αλεξάνδρα Καραγεώργου

karageorgou Aυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Του Γαβριήλ Αραμπατζή (ΦΩΤΟ)

Η Αλεξάνδρα Καραγεώργου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι μόνιμη εκπαιδευτικός, έχει διδάξει μαθηματικά στο ΕΠΑΛ Ηλιούπολης, στο 1ο Λύκειο Ηλιούπολης και η τρέχουσα θέση της είναι στο Ειδικό Γυμνάσιο Λύκειο Αθηνών που έχει την έδρα του στην Ηλιούπολη. Μένει στην Ηλιούπολη με την οικογένεια της και είναι μητέρα δυο παιδιών, ενός φοιτητή και ενός μαθητή της τρίτης λυκείου.

4. Γιώργος Παρθενάκης

parthenakis Aυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Του Γαβριήλ Αραμπατζή (ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος Παρθενάκης γεννήθηκε στη Σάμο και η καταγωγή του είναι από το Ηράκλειο Κρήτης. Έχει σπουδάσει Πληροφορική στο Μπάρι Ιταλίας και απέκτησε την ειδικότητα του τεχνικού δικτύων στο ΙΕΚ Αλίμου του ΟΑΕΔ. Ο Γιώργος μένει στην Ηλιούπολη με την οικογένεια του, είναι πατέρας δυο παιδιών και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη μας στο χώρο της πληροφορικής και της επισκευής υπολογιστών εδώ και 15 χρόνια.

Η επιτυχημένη του διαδρομή ξεκίνησε το 2003, από την Ηλιούπολη, όταν έστησε ένα εργαστήριο επισκευής υπολογιστών το οποίο και εξελίχθηκε σε πρότυπο εργαστήριο. Laptopgenius Gr Σήμερα, έχει μια αλυσίδα 5 καταστημάτων και 15 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Αττική. Έχει εκπονήσει πλήθος μελετών και έχει συμμετάσχει σε ημερίδες, παρουσιάζοντας τεχνικές επιδιόρθωσης βλαβών μητρικής πλακέτας φορητών υπολογιστών και άλλων συσκευών.

5. Δημήτρης Τσατσαρής

tsatsaris Aυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Του Γαβριήλ Αραμπατζή (ΦΩΤΟ)

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το 1990 και έκτοτε ζει και κατοικεί στην πόλη μας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Ήταν μαθητής του 5ου Δημοτικού Σχολείου, του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Ενιαίου Λυκείου Ηλιούπολης. Από μικρή ηλικία (7 ετών) ασχολήθηκε με τον αθλητισμό αποτελώντας μέλος της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης (Γ.Σ.Η.) επί 14 χρόνια. Η ενασχόληση με τα κοινά ξεκίνησε από τα σχολικά του χρόνια με συμμετοχές στα πενταμελή και δεκαπενταμελή μαθητικά συμβούλια και συνεχίστηκε ως φοιτητής αφού διετέλεσε Υπεύθυνος Τύπου και αργότερα Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης.

6. Γιώργος Νικολαϊδης

nikolaidis Aυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Του Γαβριήλ Αραμπατζή (ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος είναι Ηλιουπολίτης, γεννηθείς το 1990. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας) με ειδίκευση στην ιστορία. Σήμερα εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία. Ήταν μαθητής του 12ου Δημοτικού Σχολείου, του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Ηλιούπολης. Ο αθλητισμός (μέλος του ΓΣΗ από 6 ετών, μπάσκετ και ποδόσφαιρο) και η τοπική ιστορία κατέχουν σημαντική θέση στα ενδιαφέροντά του.

7. Σταματινα Καζά

kaza Aυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Του Γαβριήλ Αραμπατζή (ΦΩΤΟ)

Η Ματίνα (Σταματίνα) Καζά είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά και εργάζεται ως λογίστρια από το 2000 έως σήμερα σε ανώνυμη τεχνική εταιρία. Είναι ηλιουπολίτισσα μεγάλωσε και μένει στην Ηλιούπολη με την οικογένεια της και είναι μητέρα δυο παιδιών. Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ηλιούπολης και εκπροσωπούσε το σύλλογο από το 2013 έως και τον Δεκέμβριο του 2017 ως τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Κέντρου Αγωγής, Φροντίδας Και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης ΚΑΦΑΔΗΛ.

8. Αντόν Σινταουί

sidawi Aυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Του Γαβριήλ Αραμπατζή (ΦΩΤΟ)

Γεννήθηκε στη Βηθλεέμ Ιεροσολύμων και ζει από το 2002 στην Ηλιούπολη. Τη στρατιωτική του θητεία την εκπλήρωσε στην πόλη του Ναυπλίου. Κατέχει τον τίτλο Master Degree του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι μέλος του ΤΕΕ από το 2001. Διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Επισκευαστικής Κατασκευαστικής Επιχείρησης του Δήμου Ηλιούπολης (ΔΕΚΕΗΛ).

9. Αλέξανδρος Αμουργιανός

amourianos Aυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Του Γαβριήλ Αραμπατζή (ΦΩΤΟ)

10. Χρήστος Μακρυπούλιας

makrypoylias1 Aυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Του Γαβριήλ Αραμπατζή (ΦΩΤΟ)

Ο Χρήστος Μακρυπούλιας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 και κατάγεται από τον Προυσό Ευρυτανίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών 26 και 22 ετών.  Εργάζεται στη ΔΕΗ (Διεύθυνση Περιφέρειας Αττικής) και είναι απόφοιτος του Εκκλησιαστικού Λυκείου Λαμίας καθώς και πτυχιούχος της Βυζαντινής Μουσικής.

Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια γενικός αρχηγός στην ομάδα μας Γ.Σ. Ηλιούπολης (τμήμα ποδοσφαίρου) καθώς και έφορος των υποδομών της. Επίσης έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ Β’Θμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ