Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κλείνουν Τα Σχολεία Στην Ηλιούπολη Λόγω Κορωνοϊού

Έκτατα μέτρα για την πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοϊού από το Υπουργείο Υγείας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κλείνουν Τα Σχολεία Στην Ηλιούπολη Λόγω Κορωνοϊού

Σημαντική ενημέρωση: Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κλείνουν και τα φροντιστήρια σε όλη την επικράτεια


Απόφαση για προσωρινό κλείσιμο όλων των σχολικών μονάδων σε όλη τη χώρα για 14 ημέρες έλαβε το Υπουργείο Παιδείας σε συννεννόηση με το Υπουργείο Υγείας με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοίου στην επικράτεια.

Ήδη, ο Δήμαρχος είχε αποστείλει στο υπουργείο Παιδείας επιστολή μαζί με 5 συναδέλφους του , με το οποίο ζητούσε άμεσο προληπτικό κλείσιμο των σχολείων για την πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοιού. Eπίσης, εδώ και λίγες ημέρες έχουν κλείσει και τα ΚΑΠΗ με απόφαση του Δημάρχου.

Ενδεχόμενο Ματαίωσης Και Των Παρελάσεων

Έντονη ειναι η φημολογία πως θα ματαιωθούν και οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί πληροφορία. Άλλωστε, το 14ημερο παύσης λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων λήγει ανήμερα της εθνικής επετείου και άρα είναι σχεδόν βέβαιη η ακύρωση των εορταστικών εκδηλώσεων παντός είδους.

Τι Θα Γίνει Με Τα Φροντιστήρια

Κενό, ωστόσο παραμένει το τι θα γίνει με τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης, τα οποία φιλοξενούν μεγάλο αριθμό μαθητών. Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας θα υπάρξει άμεσα σχετική εγκύκλιος που θα εξειδικεύει τα μέτρα πρόληψης για τα φροντιστήρια, χωρίς να αποκλείεται το κλείσιμο τους.


 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ