Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ξανά Κλειστό Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης

Νέα ανακοίνωση απο τον ΠΑΟΔΗΛ.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ξανά Κλειστό Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης

Διαρκείς ανακοινώσεις μέσα σε λίγες μόνο μέρες έχουν εκδοθεί για το δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης, το οποίο παραμένει κλειστό σήμερα (17/1) για ακόμη μια φορά.

 Εδώ και λίγες εβδομάδες, ο ΠΑΟΔΗΛ ενημερώνει με συνεχείς ανακοινώσεις την αδυναμία λειτουργίας του κολυμβητηρίου, επικαλούμενος τεχνικά προβλήματα και τις χαμηλές θερμοκρασίες, κάτι που φαίνεται να μην πείθει τους δημότες, καθώς δεκάδες υπαίθριες πισίνες ανά την Αττική λειτουργούν κανονικά, παρά το τσουχτερό κρύο.

Προβλημάτων Συνέχεια Στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης – Εξηγήσεις Από Τον ΠΑΟΔΗΛ

Σε νέα ανακοίνωση του,  ο ΠΑΟΔΗΛ αναφέρει: «Στις 17/1/2020 λόγω ισχυρών βορείων ανέμων και χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντος η μεγάλη πισίνα του κολυμβητηρίου θα είναι κλειστή. Παράλληλα ελέγχονται σε 24ωρη βάση τα συστήματα λειτουργίας των εγκαταστάσεων».

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των σωματείων, ένα εκ των οποίων, με ανάρτηση του στο Facebook θίγει το κλεισιμο των εγκαταστάσεων λόγω θερμοκρασίας με σκτωπικό ύφος:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ