Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ξεκινά Η Ανάπλαση Της Λεωφόρου Ειρήνης Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Ξεκινά Η Ανάπλαση Της Λεωφόρου Ειρήνης Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Οι τελευταίες υπογραφές μπήκαν σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Ηλιούπολης για την ανάπλαση του κεντρικότερου δρόμου της Ηλιούπολης.

Λόγος για τη λεωφόρο Ειρήνης, που αποτελεί τον κεντρικό οδικό άξονα της πόλης. Τo έργο, προϋπολογισμού 850.000 ευρώ, αφορά την ανάπλαση συνολικά 6.300 τ.μ. κατά μήκος της λεωφόρου Ειρήνης και  χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και την βελτιστοποίηση της πρόσβασης σε άτομα με αναπηρία.

52120171 2427038067324073 2869332324628037632 o Ξεκινά Η Ανάπλαση Της Λεωφόρου Ειρήνης Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Τι περιλαμβάνει το έργο

Το σπουδαίο αυτό έργο για την πόλη, περιλαμβάνει ανάπλαση σε όλο το μήκος και το πλάτος των δύο πλευρών της λεωφόρου Ειρήνης και οι προβλεπόμενες εργασίες, αφορούν στην ανακατασκευή των πεζοδρομίων, στην αντικατάσταση του ασφάλτινου οδοστρώματος στις διαβάσεις πεζών με κυβόλιθους και δημιουργία νέων, στην κατασκευή υποδομών φωτισμού σε υπογειοποιημένο δίκτυο και υποδομών ποτίσματος.

Σχετική ανακοίνωση έκανε και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ