Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Μαρίνος Μπασούρης: «Ο Δήμος Δεν Άνοιξε Θερμαινόμενο Χώρο Για Τις Ημέρες Της Κακοκαιρίας»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μαρίνος Μπασούρης: «Ο Δήμος Δεν Άνοιξε Θερμαινόμενο Χώρο Για Τις Ημέρες Της Κακοκαιρίας»

Κριτική άσκησε ο πρώην αντιδημαρχος Ηλιουπολης Μαρινος Μπασούρης στην δημοτική αρχή με αφορμή τα μέτρα για την προστασία από την κακοκαιρία.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην αντιδήμαρχος κατακρίνει την  επιλογή της δημοτικής αρχής να μη διαθέσει δωρεάν θερμαινόμενο χώρο στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης ενόψει της κακοκαιρίας και του παγετού.

Κατά τα προηγούμενα χρόνια η πρώην διοίκηση του Βασίλη Βαλασόπουλου είχε πάγια τακτική να διαθέτει τον χώρο της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες κατά τις ημέρες που επικρατούσε παγωνιά, κάτι το οποίο φαίνεται πως δεν εφαρμόζεται από την νεα δημοτική αρχή, καθώς δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση στο site ή στα social media του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπασούρης έγραψε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η κακοκαιρία σήμερα είναι ευρείας έκτασης και έρχεται μια δύσκολη νύχτα για τις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.

Υπάρχουν θερμαινόμενοι χώροι -όπως συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια- στην Ηλιούπολη;;; Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει καμία σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, ενώ για όλα τα υπόλοιπα έχουμε διαβάσει!

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ