Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πέντε Νέους Υποψηφίους Ανακοίνωσαν Οι “Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη”

Με το νέο γκρούπ υποψηφίων, οι Συνεργοί έχουν φράσει συνολικά τους 15 υποψήφιους.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Πέντε Νέους Υποψηφίους Ανακοίνωσαν Οι “Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη”

Πέντε νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τις επικείμενες δημοτικες εκλογές ανακοίνωσαν οι Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη. Με το νέο γκρούπ υποψηφίων, οι Συνεργοί έχουν φράσει συνολικά τους 15 υποψήφιους.

Ποιοί Είναι Οι Νέοι Υποψήφιοι

Μάνος Κρόκος

krokos synergoi Πέντε Νέους Υποψηφίους Ανακοίνωσαν Οι "Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη"

Μάνος Κρόκος γεννήθηκε το 1961 και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο, αλλά από το 2010 τον κέρδισε η Ηλιούπολη την οποία θεωρεί πλέον «σπίτι του». Για πολλά χρόνια εργάστηκε σαν διευθυντής παραγωγής σε μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και ως art director στον χώρο της διαφήμισης. Με την εισαγωγή του διαδικτύου στον χώρο της επικοινωνίας, εφάρμοσε συνδυαστικά τις σπουδές του στη γραφιστική, τη φωτογραφία και τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς του αφορά στην ανάπτυξη ιστοτόπων, διαδικτυακών, αλλά και ψηφιακών εφαρμογών.

Τα τελευταία χρόνια υλοποίησε εκπαιδευτικές διαδραστικές εφαρμογές και ψηφιακές εκδόσεις που κυκλοφορούν σε περισσότερες από οκτώ γλώσσες. Με τη σύντροφό του Λιάνα Δενεζάκη δημιούργησαν τις εκδόσεις Κίτρινο Πατίνι, προκειμένου να δώσουν σε γονείς και εκπαιδευτικούς εργαλεία που θα αναπτύξουν τον περιγραφικό και αφηγηματικό λόγο των παιδιών, την δημιουργική φαντασία, την ενσυναίσθηση, την αγάπη για το διάβασμα και την κριτική σκέψη. Αρκετά συχνά επισκέπτεται σχολεία και βιβλιοθήκες στην Ελλάδα και το εξωτερικό προκειμένου να συντονίσει εργαστήρια μυθοπλασίας και να έρθει σε επαφή με τους μικρούς αναγνώστες του. Έχει συμμετάσχει ενεργά σε κοινωνικά κινήματα, όπως το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης με δράσεις για τους αστέγους και τους πρόσφυγες, καθώς και σε άλλα πολιτικά και συνδικαλιστικά κινήματα.

Νίκος Στεργίου

stergioy synergoi Πέντε Νέους Υποψηφίους Ανακοίνωσαν Οι "Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη"

Ο Νίκος Στεργίου γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα ενώ μεγάλωσε και ζει στην Ηλιούπολη.

Είναι Ανθρωπιστής και ενεργό μέλος της κοινωνίας των πολιτών, υπηρετώντας τους σκοπούς και τις δράσεις Ελληνικών και Διεθνών οργανώσεων επαγγελματικά και εθελοντικά από θέσεις Διοίκησης και Επικοινωνίας, σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κοινωνικής αλληλεγγύης, διακρίσεων και ευάλωτων ομάδων πληθυσμού. Από το 1990 είναι μέλος του Ανθρωπιστικού Κινήματος και ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Γραφείου του διεθνούς οργανισμού «Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία», προωθώντας τις αξίες τις Ειρήνης και της Ενεργής Μη Βίας σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Έχει συμμετάσχει σε εθελοντικά προγράμματα για την οργάνωση ανθρωπιστικών δικτύων για την Υγεία σε χώρες της Αφρικής, συντονίζοντας την δράση πάνω από 10.000 κατοίκων για περίπου 8 χρόνια, ενώ έχει υλοποιήσει προγράμματα για την προώθηση της κουλτούρας της Ενεργής Μη Βίας και της Ειρήνης σε σχολεία στην Ελλάδα και την Αίγυπτο. Συμμετέχει στην συντακτική ομάδα τη ραδιοφωνικής εκπομπής του Ελληνικού γραφείου του Διεθνούς Ειδησεογραφικού Πρακτορείου PRESSENZA, ενώ για 4 συνεχή έτη είναι ο υπεύθυνος σύνταξης της εθνικής αναφοράς προς την CONCORD EUROPE για θέματα αναπτυξιακής βοήθειας και συνεργασίας. Είναι ερασιτέχνης φωτογράφος και μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης ενώ για τις ανάγκες της 1ης Παγκόσμιας Πορείας για την Ειρήνη και την Μη Βία, διοργάνωσε για 5 συνεχή έτη τον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας «Ειρήνη Είναι» υπό την αιγίδα του ΥΠΠΟ και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO.

Σπούδασε Συντήρηση Αρχαιοτήτων και έχει εργαστεί σε πολλά έργα του ΥΠΠΟ ενώ είναι ψηφιδογράφος και δάσκαλος ψηφιδωτού. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Κωνσταντίνος Γιακούελ

giakouel synergoi Πέντε Νέους Υποψηφίους Ανακοίνωσαν Οι "Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη"

Ο Κωνσταντίνος Γιακούελ γεννήθηκε το 1993 και είναι κάτοικος Ηλιούπολης.

Αποφοίτησε το 2011 από το 1ο ΓΕ.Λ Ηλιούπολης και σπούδασε στη σχολή Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ στο Καλαμάκι και Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης στο ΙΕΚ Σιβιτανίδειου. Συμμετείχε στην Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Αλίμου και αργότερα στην μη κερδοσκοπική Φιλαρμονική ορχήστρα του Ηλία Γιακουέλ.

Συμμετέχει στην Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Ενασχόληση με την μουσική και συμμετοχή σε διάφορα μουσικά σχήματα. Εργάζεται στον χώρο της εστίασης από το 2016.

Νίκος Νταουλτζής

ntaoultsis synergoi Πέντε Νέους Υποψηφίους Ανακοίνωσαν Οι "Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη"

Ο Νίκος Νταουλτζής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995 και έκτοτε διαμένει στην Ηλιούπολη. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού το 2013. Κατά την διάρκεια της φοίτησής του είχε μεγάλη ανάμειξη στις διάφορες πολιτιστικές μαθητικές ομάδες, σε μαθησιακές/μαθητικές παραστάσεις –ως μαθητής και ως απόφοιτος –, έλαβε μέρος στην ομάδα ρητορικών αγώνων, καθώς και σε πληθώρα μαθητικών μουσικών σχημάτων. Παραμένει και σήμερα μέλος σε διάφορα μουσικά σχήματα. Έχει εργαστεί ως ξεναγός σε εκθέσεις σύγχρονης τέχνης και στον τομέα του επισιτισμού. Έχει λάβει μέρος στην οργάνωση θεατρικών εργαστηρίων και στην ανάπτυξη διαδικτυακών ενημερωτικών και διαφημιστικών συστημάτων.

Γιώργος Στασινόπουλος

stasinopoulos synergoi Πέντε Νέους Υποψηφίους Ανακοίνωσαν Οι "Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη"

Ο Γιώργος Στασινόπουλος γεννήθηκε το 1999 στην Αθήνα και έκτοτε είναι μόνιμος κάτοικος Ηλιούπολης.
Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Ηλιούπολης και σπουδάζει στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήταν ένας εκ των δημιουργών της Πρωτοβουλίας Μαθητών Ηλιούπολης, συμμετέχοντας ενεργά ως μέλος της σε δράσεις σχετικές με το προσφυγικό. Ασχολείται με τη μουσική, έχοντας προσωπικές μουσικές κυκλοφορίες, ενώ κατά καιρούς συμμετέχει σε πολιτιστικά δρώμενα, εκδηλώσεις και νεανικές συναυλίες της πόλης.

Εργάζεται περιστασιακά σε μαγαζιά της πόλης μας, διοργανώνοντας events ως μουσικός επιμελητής.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ