Facebook Pixel

ΑποψειΣ

Ο Τάσος Ευσταθίου Μας Έβαλε Τα Γυαλιά

Λίγα λόγια για τη συνάντηση μας με τον κ. Τάσο Ευσταθίου

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ο Τάσος Ευσταθίου Μας Έβαλε Τα Γυαλιά

Γράφει ο Γ. Καραμαγκάλης,

Λίγους μήνες πριν τις εκλογές, ρώτησα έναν συγγενή μου που δεν ασχολείται με τα τεκταινόμενα της Ηλιούπολης τι είναι αυτό που ζητάει από τον Δήμο μας για να είναι ικανοποιημένος ως πολίτης. Η απάντηση του ήταν αφοπλιστική: “Καθαρή γειτονιά, καλό φωτισμό και να μην με γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια όταν καλώ για κάποιο πρόβλημα”.

Προχθές, στη συνάντηση που είχαμε όλοι οι τοπικοί δημοσιογράφοι με τον επικεφαλής της παράταξης “Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά”, ο Τάσος Ευσταθίου επανέλαβε αυτό το “τρίπτυχο” που είχα αρκετό καιρό να ακούσω. Είναι άλλωστε σχεδόν 2 δεκαετίες στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης και γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες και τα προβλήματά της.

Ο κ. Ευσταθίου έχει κάνει πολλά λάθη στην πορεία του και συνεχίζει να έχει ελλείμματα στη δράση του στο δημοτικό συμβούλιο, ωστόσο οφείλω -προσωπικά- να του αναγνωρίσω το εξής: Είναι καλός ακροατής και ενδιαφέρεται πραγματικά για την πόλη. Κατόρθωσε για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια να μαζέψει όλα τα media της πόλης σε ένα τραπέζι και να ακούσει τις απόψεις τους. Με μολύβι και χαρτί. Μάλιστα, έκανε πολλές ερωτήσεις για πράγματα που ο ίδιος δήλωσε -προς τιμήν του- πως αγνοούσε: Για το δημοτικό ραδιόφωνο, για τις δαπάνες διαφήμισης του δήμου, αλλά και για άλλα πολύ πιο σημαντικά θέματα της πόλης.

Τι βγήκε από αυτό το τραπέζι; Δεν ξέρω την απάντηση. Πάντως ο κ. Ευσταθίου σημείωνε πολλά στο μπλοκάκι του.
Ο κ. Ευσταθίου μας έβαλε τα γυαλιά. Και σε εμάς, τα media, αλλά και σε όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων. Γιατί σε μια εποχή που ορισμένοι επιχειρούν να διχάσουν τα ΜΜΕ της Ηλιούπολης, ο κ. Ευσταθίου επένδυσε στη συνεργασία. Oι δημοσιογράφοι της πόλης έχουμε -πρώτη φορά στα χρονικά- εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ μας και ο κ. Ευσταθίου ήταν αυτός που “πόνταρε” στη συνεννόηση και όχι στη διχόνοια.

Για το τέλος, θα αφήσω ένα στιγμιότυπο από τη συνάντηση μας:

Γιατί ρε Τάσο μας μάζεψες τώρα;” ρώτησε ο φίλος Άγγελος Κάνδηλας. “Για να μην κατηγορηθώ ότι θέλω να σας ελέγξω προεκλογικά“, απάντησε.


ΥΓ: Στον 1,5 χρόνο λειτουργίας αυτού του site, ποτέ δεν έχω εκφράσει ανοικτά την πολιτική μου προτίμηση, ούτε θα το κάνω. Αποφεύγω συνειδητά να γράφω τις πολιτικές μου προτιμήσεις, τηρώντας τον κώδικα δεοντολογίας του επαγγέλματος μου. Τον Τάσο Ευσταθίου δεν τον ψήφισα, ούτε θα τον ψηφίσω. Μας χωρίζουν,άλλωστε πολιτικά πολλά πράγματα. Αλλά του αναγνωρίζω πραγματική αγάπη για την Ηλιούπολη. Για αυτό και το κείμενο γράφτηκε σε αυτόν τον προσωπικό τόνο: Μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για την πόλη μας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ