Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παραιτήθηκαν Οι Αντιδήμαρχοι Ηλιούπολης Αντζινάς & Χατζηδάκης – Όλο Το Παρασκήνιο

Δεκτή έκανε την παραίτηση των δύο αντιδημάρχων Γιάννη Αντζινά και Γιώργου Χατζηδάκη ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Βαλασσόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Παραιτήθηκαν Οι Αντιδήμαρχοι Ηλιούπολης Αντζινάς & Χατζηδάκης – Όλο Το Παρασκήνιο

Δεκτή έκανε την παραίτηση των δύο αντιδημάρχων Γιάννη Αντζινά και Γιώργου Χατζηδάκη ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Βαλασόπουλος, μετά την επιστολή παραίτησης που απέστειλαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilioupolinews, οι δύο αντιδήμαρχοι έκαναν γνωστό πως δεν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, γεγονός που δεν άφησε πολλές επιλογές στον Δήμαρχο. Ο ίδιος ο Βαλασόπουλος, μετά την διαρροή της είδησης σε τοπικά μέσα από τους ίδιους τους Αντιδήμαρχους, ζήτησε άμεσα την παραίτησή τους, την οποία και έκανε δεκτή.

Στελέχη της δημοτικής αρχής αναφέρουν πως η απόφαση του δημάρχου είναι πλήρως δικαιολογημένη, καθώς δεν μπορεί να μπει στην προεκλογική περίοδο με εν ενεργεία αντιδήμαρχους που δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι.

ENHMEΡΩΣΗ: Λίγες ώρες μετά την παραίτησή τους, οι δύο πρώην αντιδήμαρχοι γνωστοποίησαν στον δήμαρχο την ανεξαρτητοποίηση τους από την παράταξη “Πρώτα η Ηλιούπολη”.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ