Facebook Pixel

ΕκλογεΣ 2019

Παρουσίασε Το Πρόγραμμα Της Επόμενης Τετραετίας Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης – Βολές Κατά Χατζηδάκη

Το ενδιαφέρον αρκετών Ηλιουπολιτών συγκέντρωσε η παρουσίαση του προγράμματος της επόμενης 4ετίας από τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Παρουσίασε Το Πρόγραμμα Της Επόμενης Τετραετίας Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης – Βολές Κατά Χατζηδάκη

Το ενδιαφέρον αρκετών Ηλιουπολιτών συγκέντρωσε η παρουσίαση του προγράμματος της επόμενης 4ετίας από τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε τα μεγάλα έργα της επόμενης τετραετίας για την Ηλιούπολη, ζητώντας την ψήφο των Ηλιουπολιτών “από την πρώτη Κυριακή” και εκφράζοντας την βεβαιότητα πως θα είναι ο ίδιος, ξανά, Δήμαρχος Ηλιούπολης στις 26 Μαΐου 2019.

Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ανοίξει πυρά κατά του πρώην αντιδημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, κατηγορώντας τόσο τον ίδιο όσο και τους συνεργάτες του για “προσωπικές ατζέντες” και “προσπάθεια ένταξης στα δημοτικά πράγματα παλαιοκομματικών δυνάμεων που έχουν κριθεί στο παρελθόν“, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για “έλλειψη ρεαλιστικών προτάσεων” από την πλευρά τους.

Ο κ. Βαλασόπουλος παρουσίασε τα “μεγάλα έργα της επόμενης τετραετίας”, μεταξύ των οποίων είναι η αστική σήραγγα Ηλιούπολης, η ανάπλαση της Λεωφόρου Ειρήνης και η ανάπλαση του Πάρκου Χαλικάκι, τονίζοντας πως πρόκειται για έργα που πιστώνονται στην “συστηματική και σοβαρή δουλειά της δημοτικής αρχής”.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η συνεργασία της παράταξης “Πρώτα Η Ηλιούπολη” με το “Πράσινο Κίνημα” και την κ. Βρέκου, όπως επίσης παρουσιάστηκαν και οι υποψήφιοι της παράταξης της κ. Βρέκου που πλέον εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του Δημάρχου.

IMG 6672 e1555236846623 Παρουσίασε Το Πρόγραμμα Της Επόμενης Τετραετίας Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης - Βολές Κατά Χατζηδάκη

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Παρουσίασε Το Πρόγραμμα Της Επόμενης Τετραετίας Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης – Βολές Κατά Χατζηδάκη
  1. Ο/Η Κωστας λέει:

    Δημαρχε μεχρι να γινει η σηραγγα τι κανουμε…η ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ πεθαινει.ΡΥΠΟΙ ΚΙΝΗΣΗ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ…ΤΑ Αστυνομικα και ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ Βαζοντας τα απαγορευτικα stop τα εσωσες…ΟΜΩΣ Η κινηση σε ΣΟΦΟΚΠΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ ειναι απεριγραπτη…η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Θελει βαθειες τομες..η πολη πια δεν ειναι μια…η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ εγινε χαλια ΟΛΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ χρειαζεται ενα μεγαλο ΠΑΡΚΙΝ δημοτικο…η περιοχη ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ χαλια και εκει …πλατεια ΚΕΝΤΡΙΚΗ τρελλοκομειο…η ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ θυμιζει πια την οδο ΣΤΑΔΙΟΥ με κινηση…ευτυχως η πρριοχη ΒΙΤΣΙ..πλατεια ΙΚΑ..ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ..ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΚΕΥΗ …ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.ΟΤΕ ΕΙΝΑΙσε καλη κατασταση…οσο τα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ..ΠΑΝΟΡΑΜΑ ειναι αλλη πολη…εσεις οι δημοτικοι αρχοντες εκτος απο τους κατοικους της ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΠΟΥ δεινοπαθουν δεν πιστευετε οτι η ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ Η ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ Η ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΘΕΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ