Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έκκληση Του Δήμου Ηλιούπολης Στους Πολίτες Για Περιορισμό Των Απορριμάτων

Έκτακτη ανακοίνωση από τον Δήμο Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έκκληση Του Δήμου Ηλιούπολης Στους Πολίτες Για Περιορισμό Των Απορριμάτων

Έκκληση προς τους πολίτες απευθύνει με ανακοίνωση του ο Δήμος Ηλιούπολης, με αφορμή τις έκτακτες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι άδειες ειδικού σκοπού πολλών εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας λόγω του κλεισίματος των σχολείων, μαζί με το προσωρινό κλείσιμο του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών δημιουργούν προβλήματα στην περισσυλογή των σκουπιδιών και των ανακυκλώσιμων υλικών καθως είναι πλέον εμφανής η έλλειψη δυναμικού.

«Παρακαλούμε τους κατοίκους της Ηλιούπολης να δείξουν κατανόηση στην κρίσιμη αυτή περίοδο, να περιορίσουν την απόθεση απορριμμάτων στους πράσινους κάδους, να μην εναποθέσουν καθόλου μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας υλικά ανακύκλωσης στους μπλε κάδους, καθώς και ογκώδη αντικείμενα, κλαδέματα ή μπάζα», αναφέρει ο Δήμος στην ανακοίνωση του, ενώ δίνει διαβεβαιώσεις πως γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξομάλυνση της κατάστασης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ