Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πιλοτική «Πεζοδρόμηση» Της Λεωφόρου Ειρήνης Στην Ηλιούπολη Από Τα Μέσα Ιουνίου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πιλοτική «Πεζοδρόμηση» Της Λεωφόρου Ειρήνης Στην Ηλιούπολη Από Τα Μέσα Ιουνίου

Στους πολίτες θα παραδίδεται η κεντρική λεωφόρος της Ηλιούπολης κατά τις απογευματινές ώρες από τα μέσα Ηλιούπολης από τα μέσα Ιουνίου.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταύρος Γεωργάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, η λεωφόρος Ειρήνης από τα μέσα Ιουνίου θα παραδίδεται στους κατοίκους της πόλης μετά τις 19:00 το απόγευμα, ενώ θα ισχύει η αυτονόητη απαγόρευση διέλευσης οχημάτων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilioupolinews.gr, η πεζοδρόμηση θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή απόγευμα και εκτός απο τη Λ. Ειρήνης, θα παραδίδονται στο κοινό οι οδοί Μπότσαρη, Βύρωνος και Ρήγα Φερραίου.

Όπως δηλώνει ο ίδιος ο κ. Γεωργάκης «Οι επιχειρηματίες των καταστημάτων έχουν αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία μας. Ευχόμαστε να πετύχει το πιλοτικό πρόγραμμα -είμαι πολύ αισιόδοξος- για να παραμείνει μόνιμα».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πιλοτική «Πεζοδρόμηση» Της Λεωφόρου Ειρήνης Στην Ηλιούπολη Από Τα Μέσα Ιουνίου
  1. Ο/Η Stelios Velonias λέει:

    Όσο πάμε και χειρότερα…
    Αντί να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των οχημάτων…όλο και χειρότερα….
    Αν θέλατε να αυξηθεί η δουλειά στα μαγαζιά, να φτιάχνατε το μετρό στην κεντρική πλατεία….όχι τον πήγατε στην βουλιαγμένης….
    Αυτό να γινόταν, αλλά δεν σας κόβει….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ