Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πλημμύρισε Η Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα Στην Ηλιούπολη – Έντονες Διαμαρτυρίες Των Κατοίκων

Προβλήματα στην περιοχή της Ηλιούπολης λόγω της έντονης βροχής.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πλημμύρισε Η Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα Στην Ηλιούπολη – Έντονες Διαμαρτυρίες Των Κατοίκων

Πλημμυρικά φαινόμενα διαπιστώνονται σε αρκετές περιοχές της Ηλιούπολης, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι μέσω μηνυμάτων τους στο ilioupolinews.gr.

Τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στη λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα, στο ύψος της πλατείας “Κανάρια”, όπου τα νερά της έντονης βροχόπτωσης έχουν λιμνάσει, καθιστώντας αδύνατη την προσπέλαση για πεζούς και μοτοσυκλέτες. Σύμφωνα με καταγγελία περιοίκου που δεν επιθυμεί να αποκαλύψει το όνομα του, για το πρόβλημα ευθύνονται οι σχάρες ομβρίων που δεν έχουν καθαριστεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί το νερό να πάει προς την αποχέτευση. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που μετέφερε ο Hλιουπολίτης Blogger Άγγελος Κάνδηλας.

80065271 1030821127264838 2380951700774060032 o Πλημμύρισε Η Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα Στην Ηλιούπολη - Έντονες Διαμαρτυρίες Των Κατοίκων

Προβλήματα εντοπίζονται επίσης και στην περιοχή “νησάκι”, όπου υπάρχουν έντονα προβλήματα, καθώς επίσης και στην περιοχή των αστυνομικών. Τέλος, έντονα προβλήματα υπάρχουν και στην οδό Αναστάσεως, όπου τα νερά κατεβαίνουν με ορμή από το ύψος του Δημοτικού Κοιμητηρίου. Στη διασταυρωση με τη λεωφόρο Κατεχάκη, τα φρεάτια είναι ακαθάριστα, σύμφωνα με φωτογραφίες που στέλνουν στο site μας κάτοικοι της περιοχής.

78981553 1328953357282925 8840057488565862400 n Πλημμύρισε Η Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα Στην Ηλιούπολη - Έντονες Διαμαρτυρίες Των Κατοίκων

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πλημμύρισε Η Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα Στην Ηλιούπολη – Έντονες Διαμαρτυρίες Των Κατοίκων
  1. Ο/Η Παναγιωτης λέει:

    Και άλλα τέτοια θα δούμε, φανταστείτε ότι στην Λεσβου με Μαραθωνομαχων έχει κλαδιά από δέντρα που έχουν κοπεί εδώ κι ένα μισή μήνα και ακόμα δεν έχουν μαζευτεί,λογικο δεν είναι με την βροχή να παρασυρθούν και να βουλωσουν τα φρεάτια.Μιλαμε για όγκο κλαδιών που πιάνει πέντε θέσεις παρκινγκ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ