Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πολιτική Αντιπαράθεση Για Τον Δημοτικό Κινηματογράφο Στην Ηλιούπολη – Αλλάζουν Οι Τιμές

Οι αλλαγή τιμών των εισιτηρίων στον δημοτικό κινηματογράφο προκάλεσε αντιπαράθεση μεταξύ Αραμπατζή – Πανταζόπουλου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πολιτική Αντιπαράθεση Για Τον Δημοτικό Κινηματογράφο Στην Ηλιούπολη – Αλλάζουν Οι Τιμές

Πολιτική αντιπαράθεση με εκατέρωθεν ανακοινώσεις ξέσπασε μεταξύ Γαβριήλ Αραμπατζή και Δημήτρη Πανταζόπουλου με αφορμή την τιμή των εισιτηρίων στον δημοτικό κινηματογράφο “Μελίνα Μερκούρη”.

Σε ανακοίνωση της, η παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή κάνει λόγο για «λάθος κατεύθυνση του ΠΑΟΔΗΛ», θίγοντας το ζήτημα της νέας τιμολογιακής πολιτικής των εισιτηρίων για τον δημοτικό κινηματογράφο. Ο κ. Αραμπατζής ασκεί κριτική στην απόφαση της κατάργησης δωρεάν εισόδου σε άτομα 3ης ηλικίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σχετικά με τον δημοτικό κινηματογράφο, ορίζει ως αντίτιμο εισόδου 6 ευρώ, ενώ 3 ευρώ είναι το μειωμένο, για ευπαθείς ομάδες. Δυστυχώς καταργεί την ελεύθερη είσοδο στα άτομα τρίτης ηλικίας, αλλά τουλάχιστον παραμένει ελεύθερη η είσοδος για τα ΑΜΕΑ».

Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΟΔΗΛ κ. Πανταζόπουλου υπήρξε άμεση, κάνοντας λόγο για «άμμετρη φιλοδοξία» και κατηγορώντας τον εμμέσως για στείρα αντιπολίτευση. Αναλυτικά, στην απάντηση του ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ αναφέρει:

«Προσοχή κε. Αραμπατζή. Από το ξεκίνημα της νέας διοίκησης του ΠΑΟΔΗΛ ΤΟΝ Οκτώβριο: Εξυγίανση στις στρεβλώσεις και τα παράλογα, Διαφάνεια στις αποφάσεις, Επιχειρήματα στις προτάσεις. Όλες οι συνεδριάσεις του ΠΑΟΔΗΛ όπως και αυτή της 24/02/2020 που επικαλείται ο κος Αραμπατζής, έχουν μεγάλη συμμετοχή, υψηλό επίπεδο, ουσιαστικό διάλογο, ενεργή συμμετοχή των συμβούλων και αποφάσεις τεκμηριωμένες, ομόφωνες ή σχεδόν ομόφωνες. Τα θέματα που αναφέρθηκε ο κος Αραμπατζής ( σινεμά, αναψυκτήριο, κολυμβητήριο ), συζητήθηκαν αναλυτικά, έτυχαν αποδοχής από το ΔΣ και ψηφίστηκαν και από άλλες παρατάξεις που αναγνώρισαν ότι οι πρωτοβουλίες που πήραμε είναι σε θετική κατεύθυνση, προς όφελος των συμπολιτών μας. Εξαίρεση αποτέλεσε ο κος Αραμπατζής. Κρίμα!».

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ