Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Προβλημάτων Συνέχεια Στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης – Εξηγήσεις Από Τον ΠΑΟΔΗΛ

Εξηγήσεις δίνει ο ΠΑΟΔΗΛ για τη μη-λειτουργία της μεγάλης πισίνας στο δημοτικό κολυμβητήριο.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προβλημάτων Συνέχεια Στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης – Εξηγήσεις Από Τον ΠΑΟΔΗΛ

Συνεχή προβλήματα παρατηρούνται στο δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης, με τους χρήστες του να διαμαρτύρονται έντονα για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Εδώ και λίγες εβδομάδες, ο ΠΑΟΔΗΛ ενημερώνει με συνεχείς ανακοινώσεις την αδυναμία λειτουργίας του κολυμβητηρίου, επικαλούμενος τεχνικά προβλήματα και τις χαμηλές θερμοκρασίες, κάτι που φαίνεται να μην πείθει τους δημότες, καθώς δεκάδες υπαίθριες πισίνες ανά την Αττική λειτουργούν κανονικά, παρά το τσουχτερό κρύο.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις δημοτών και σωματείων, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναλύει τους λόγους της εκτεταμένης παύσης λειτουργίας της μεγάλης πισίνας.

Η Ανακοίνωση Του ΠΑΟΔΗΛ

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΔΗΛ επικαλείται μια σειρά από τεχνικά προβλήματα, τα οποία φαίνεται πως συγκεντρώθηκαν σε μικρό χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα την αδυναμία εύρυθμης λειτουργίας του κολυμβητηρίου. Γονείς εκφράζουν στο ilioupolinews.gr την έντονη δυσαρέσκεια τους προς τον Δήμο και αναφέρουν πως σκέφτονται σοβαρά να αποσύρουν τα παιδιά τους από τα τοπικά σωματεία εφόσον η κατάσταση συνεχιστεί.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τα τεχνικά προβλήματα είναι τα εξής:

  • Στην περιοχή του κολυμβητηρίου από τις 24/12/2019 έως τις 9/1/2020 υπήρχαν ισχυροοί άνεμοι, χαμηλές θερμοκρασίες (0ο -2ο) το βράδυ
  • Στις 23/12/2019, τα συστήματα εξαέρωσης κόλλησαν και αποκαταστάθηκαν την επόμενη ημέρα από τους τεχνικούς .
  • Στις 25/12/2019 ο κυκλοφορητής (που έχει να αντικατασταθεί από την κατασκευή του κολυμβητηρίου), έπαψε να λειτουργεί . Επισκευάζεται την επόμενη ημέρα (26/12/2019)
  • Στις 2/1/2020 ο ίδιος κυκλοφορητής που επισκευάστηκε καίγεται. Αντικαθίσταται το επόμενο πρωινό με καινούριο.
  • Το βράδυ στις 6/1/2020, μεταλλικός σωλήνας του δικτύου θέρμανσης του νερού, υφίσταται σημαντική διαρροή από εκτεταμένη διάβρωση με αποτέλεσμα μεγάλη απώλεια ζεστού νερού από τον καυστήρα. Την επόμενη ημέρα αντικαταστάθηκαν ο σωλήνας με νέο σωλήνα υψηλών προδιαγραφών, ολοκληρώθηκαν όλες οι ρυθμίσεις και επαναλειτούργησε πλήρως το σύστημα. Οι ημέρες όμως που μεσολάβησαν είχαν σαν αποτέλεσμα  την πτώση της θερμοκρασία του νερού σε χαμηλά επίπεδα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ ζητά την κατανόηση  των χρηστών της πισίνας για την ταλαιπωρία και διαβεβαιώνει ότι ο ΠΑΟΔΗΛ κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του κολυμβητηρίου

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  Ο ΠΑΟΔΗΛ με νέα του ανακοίνωση αναφέρει πως η Μεγάλη Πισίνα  του Δημοτικού Κολυμβητήριου λειτουργεί από σήμερα 13/1/2020 σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ