Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνεχίζονται Οι Εργασίες Στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης – Ολιγωρία Από Τη Διοίκηση

Nέες εργασίες μέσα στα Χριστούγεννα.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνεχίζονται Οι Εργασίες Στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης – Ολιγωρία Από Τη Διοίκηση

Ανενόχλητοι φαίνεται πως συνεχίζουν τις παράνομες κατασκευές στον προφήτη Ηλία Ηλιούπολης οι οικοδόμοι, ακόμα και κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Φωτογραφίες που έφερε στο φως ο Ηλιουπολίτης Blogger Άγγελος Κάνδηλας μαρτυρούν την σταδιακή ολοκλήρωση των εργασιών στην παράνομη υπερκατασκευή, καθώς τούβλα και άλλα οικοδομικά υλικά βρίσκονται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, εκτός συσκευασίας.

81231389 1042443472769270 5665849654915366912 o Συνεχίζονται Οι Εργασίες Στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης - Ολιγωρία Από Τη Διοίκηση

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων, τις μηνύσεις και τα επεισόδια, ο ιερέας φαίνεται πως συνεχίζει ανενόχλητος τις εργασίες ενώ φαίνεται πως τα μέτρα που έλαβε η δημοτική αρχή πλέον είναι ανεπαρκή και η ολιγωρία έχει προξενήσει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των πολιτών που τάσσονται κατά της παράνομης κατασκευής.

Υπενθυμίζεται πως οι εργασίες στον προφήτη Ηλία έχουν καταδικαστεί τόσο από το δημοτικό συμβούλιο όσο και από μια μεγάλη μερίδα κατοίκων της πόλης, οι οποίοι έχουν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για το ζήτημα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ