Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέα Εξέλιξη: Προς Ακύρωση Η Εμποροπανήγυρη Στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης

Ανατρέπονται τα δεδομένα, μετά την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης αργά χθες το απόγευμα.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέα Εξέλιξη: Προς Ακύρωση Η Εμποροπανήγυρη Στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης

Χωρίς εμποροπανήγυρη φαίνεται πως θα διεξαχθεί ο φετινός εορτασμός της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ilioupolinews.gr, ενώ χθες όλα έδειχναν ως η πανήγυρη θα διεξαχθεί με αυξημένα μέτρα ασφαλειαςενώ χθες όλα έδειχναν ως η πανήγυρη θα διεξαχθεί με αυξημένα μέτρα ασφαλειας, η δημοσίευση της κοινής υπουργικής απόφασης με θέμα “Επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης πανηγύρεων και άλλων αντίστοιχων δημόσιων ανοικτών εκδηλώσεων, στο σύνολο της Επικράτειας» άλλαξε τα δεδομένα.

Στην εν λόγω ΚΥΑ γίνεται λόγος για απαγόρευση παντός είδους πανηγυρικών εκδηλώσεων. Μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.

Αντιδράσεις Από Τους Μικροπωλητές

Έντονη φαίνεται πως είναι η αντίδραση των μικροπωλητών της εμποροπανήγυρης στην εξέλιξη αυτή. Οι έμποροι προβάλλουν το επιχείρημα πως οι λαϊκές αγορές διεξάγονται κανονικά. Ωστόσο, πηγές από το Δημαρχείο αναφέρουν πως οι λαϊκές προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης στους καταναλωτές, σε αντίθεση με την εμποροπανήγυρη. Με λίγα λόγια, η εμποροπανήγυρη οδεύει ολοταχώς προς ακύρωση, με την ηγεσία του δήμου να προτάσσει, σύμφωνα με πληροφορίες, την υγεία της τοπικής κοινότητας.

Μπαράζ Συσκέψεων

Πριν λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο άλλη μια σύσκεψη στην οποία ελήφθησαν υπόψιν όλα τα δεδομένα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες κοινός τόπος είναι η εναρμόνιση με τα όσα ορίζει η ΚΥΑ που εκδόθηκε αργά χθες το απόγευμα, ενώ θα υπαρξει και νέα σύσκεψη νωρίς το απόγευμα όπου θα παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Τι Θα Γίνει Με Τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Του Ναού

Η εγκύκλιος αυτή ανατρέπει χθεσινά δεδομένα, γεννώντας ερωτηματικά ακόμα και για το εάν θα διεξαχθούν τελικά τα πολιτιστικά δρώμενα που έχει σχεδιάσει ο Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνας. Χθες το απόγευμα, ο αρχιμανδρίτης του ναου, με δηλώσεις του τόνιζε πως οι εκκλησιαστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει τι θα συμβεί με την εμποροπανήγυρη, η οποία βρίσκεται στην αρμοδιότητα του Δήμου Ηλιούπολης.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ