Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μέτρα Προστασίας Από Τον Κορωνοϊό Ζητούν Παρατάξεις Της Αντιπολίτευσης Στην Ηλιούπολη

Οι παρατάξεις “Πρώτα Η Ηλιούπολη” και “Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης” ζητούν άμεση λήψη μέτρων από τη δημοτική αρχή.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μέτρα Προστασίας Από Τον Κορωνοϊό Ζητούν Παρατάξεις Της Αντιπολίτευσης Στην Ηλιούπολη

Τη λήψη έκτακτων μέτρων για την πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοίου ζητούν από τη δημοτική αρχή δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης στην Ηλιούπολη.

Πιο συγκεκριμένα, οι παρατάξεις “Πρώτα Η Ηλιούπολη” και “Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης” σε ανακοινώσεις τους ζητούν επιτακτικά από τη διοίκηση του Δήμου τη λήψη έκτακτων μέτρων σε σχολεία και δημόσιους χώρους, προκειμένου τα παιδιά και οι πολίτες να προφυλαχθούν από την έξαρση της εποχικής γρίπης και ενδεχόμενων πιθανών κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Την αρχή έκανε η παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”, η οποία σε ανακοίνωση της ζητούσε την άμεση απολύμανση όλων των σχολείων της πόλης, κατά την τακτική του Δήμου Γλυφάδας. Πέρα από τα σχολεία, η παράταξη ζητά επίσης απολυμάνσεις σε χώρους όπως τα ΚΑΠΗ, όλες οι κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, το Δημαρχείο, και όλοι οι δημοτικοί χώροι πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης, η οποία ζητά από τη διοίκηση «να ληφθούν από τη Δημοτική Αρχή, όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποτελεσματική προστασία από το νέο κορονοϊό».

Η παράταξη του ΚΚΕ στην Ηλιούπολη ζητά επίσης να ασκηθεί πίεση στην Πολιτεία για έκτακτη χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών ενώ ζητά τη διασφάλιση της καθαριότητας σχολείων, νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών, με τα αναγκαία υλικά προστασίας (σαπούνια, αντισηπτικά κτλ).

Και οι δύο παρατάξεις προτίθενται να ζητήσουν ενημέρωση από τη δημοτική αρχή στο δημοτικό συμβούλιο του Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ