Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Προβλήματα Με Τις Στοίβες Κλαδιών Σε Όλη Την Ηλιούπολη – Τι Απαντά Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος

Ο Τάσος Ευσταθίου έφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, μετά από έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προβλήματα Με Τις Στοίβες Κλαδιών Σε Όλη Την Ηλιούπολη – Τι Απαντά Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος

Έντονη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Ηλιούπολης το φαινόμενο με τους μεγάλους όγκους κομμένων κλαδιών σε πολλά σημεία της πόλης.

Τα εν λόγω κλαδιά προέρχονται από κλαδέματα, ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, παραμένουν σε στοίβες για πάνω από 2 εβδομάδες, παρά τις συνεχείς κλήσεις τους προς τον Δήμο Ηλιούπολης. Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία κατοίκου στην περιοχή της κάτω Ηλιούπολης, που αναφέρει πως με την τελευταία κακοκαιρία τα εν λόγω κλαδιά σκόρπισαν και προκάλεσαν πολλά προβλήματα στη γειτονιά.

Το ζήτημα έφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Τάσος Ευσταθίου, ο οποίος ζήτησε από τη δημοτική αρχή να λάβει μέτρα για την ταχύτερη περισυλλογή των κλαδεμάτων και έθεσε ερωτήματα σχετικά με την διαδικασία στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Αντζινά.

Ο κ. Αντζινάς, απαντώντας, ανέφερε πως «εάν υπάρξει σωστός προγραμματισμός, οι 25 ημέρες που τα κλαδια παραμένουν στον δρόμο θα γίνουν 10», ενώ τόνισε πως «γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να υπάρξει καθαρισμός ανά ενορία από τα συνεργεία του Δήμου».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ