Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Συμβολική Περιφορά Επιταφίου Στις Γειτονιές Από Τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Συμβολική Περιφορά Επιταφίου Στις Γειτονιές Από Τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου (VIDEO)

Μία συμβολική και ιδιαίτερη “περιφορά” του επιταφίου πραγματοποίησε ο προϊστάμενος του Ι.Ν Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης παvοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου.

Ο ιερέας μαζί με την βοήθεια ελαχίστων πιστών που κρατούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας, περπάτησαν τις γειτονιές της Αγίας Μαρίνας ψέλνοντας “Η Ζωή Εν Τάφω” και μεταφέροντας στην πλάτη του το πέπλο του σώματος του επιταφίου, με τους πιστούς της ενορίας να βγαίνουν στα μπαλκόνια τους και σε κλίμα κατάνυξης να προσεύχονται για τα θεία πάθη. Φέτος, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης που δεν πραγματοποιούνται περιφορές επιταφίου, λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών.

Δείτε το video:

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Ηλιούπολη: Συμβολική Περιφορά Επιταφίου Στις Γειτονιές Από Τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου (VIDEO)
  1. Ο/Η Χρυσα λέει:

    Δεν τα βλέπει ο Θεός μας αυτά και ξέρετε γιατί; γιατί πολύ απλά τον έχουμε προδώσει για ακόμα μια φορά…..έχει γίνει συλειτουργο στην εκκλησία….παναιρεση ο οικουμενισμός….. όσες λειτουργίες και λιτανείες να γίνουν καμμιά δεν θα εισακουστεί παρά μόνο με μετάνοια….ελπίζω μόνο στο έλεος του Κυρίου στην μακροθυμια του και την φιλεύσπλαχνια του…..η πιο αμαρτωλή των αμαρτωλών μιλάει…ήμουν κι εγώ ανάμεσα στο πλήθος που τον σταύρωσε κι όχι μόνον μία φορά….. μνησθητι μου Κύριε και ελέησον με….

  2. Ο/Η ΚΛΕΩΝ λέει:

    Σουιτα στο παραδεισο…για τους πιστους και το παπα που παει κοντρα στην Ιερα Συνοδο και τους νομους του Κρατους!!!
    Ντροπη στο παπα και στα προβατα που ”διαφημιζουν” τη πιστη τους λες και ο Θεος εκανε υποχρεωτικη τη περιφορα και την ακολουθεια…ο κοσμος να χαλασει!!!
    Ετσι ειναι ρε η πιστη?Φανατικοι χριστιανοταλιμπαν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ