Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Κατά Μπασούρη: «Ήσουν Και Θα Μείνεις Λίγος, Αμετανόητος Προδότης»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Κατά Μπασούρη: «Ήσουν Και Θα Μείνεις Λίγος, Αμετανόητος Προδότης»

Σε ένα σοκαριστικό δημοσιο σχόλιο με βαρείς χαρακτηρισμούς προς τον πρώην αντιδήμαρχο Μαρίνο Μπασούρη προχώρησε ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, απαντώντας του στην κριτική που άσκησε στη δημοτική αρχή.

Ο προϊστάμενος του Ι.Ν της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, αποφάσισε να απαντήσει στις αιχμές που άφησε ο πρώην αντιδήμαρχος Μαρίνος Μπασούρης κατά της νέας δημοτικής αρχής, υπερασπιζόμενος την επιλογή να στηθεί βάθρο μετά από 9 χρόνια και, προβαίνοντας σε βαρύτατους χαρακτηρισμούς μεταξύ των οποίων “προδότης” και”ήσουν και θα παραμείνεις λίγος”.

Μεταξύ άλλων, ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ έγραψε: «Αγαπητέ Μαρίνο, αν ότι διάβασα είναι πραγματικά από το χέρι Σου, ήσουν και θα παραμείνεις λίγος, έτσι όπως σε γνώρισα πριν χρόνια και έγινα κακός στην φίλη Σου όταν της το είπα, τότε. Την εξέδρα δεν την βγάλατε πριν 9 χρόνια, αλλά την έβγαλε ο πρώην Δήμαρχος όταν φοβότανε ότι θα φάει ντομάτες και ξύλο»

Το εμπρηστικό σχόλιο του πατέρα Σεραφείμ κατά του Μαρίνου Μπασούρη προκάλεσε την απορία πολλών, καθώς η ανάρτηση του πρώην Αντιδημάρχου είχε καθαρά πολιτικό περιεχόμενο και η κριτική αφορούσε τα στελέχη της δημοτικής αρχής.

Διαβάστε αναλυτικά το σχόλιο του αρχιμανδρίτη Σεραφείμ:

Αγαπητέ Μαρίνο, αν ότι διάβασα είναι πραγματικά από το χέρι Σου, ήσουν και θα παραμείνεις λίγος, έτσι όπως σε γνώρισα πριν χρόνια και έγινα κακός στην φίλη Σου όταν της το είπα, τότε. Την εξέδρα δεν την βγάλατε πριν 9 χρόνια, αλλά την έβγαλε ο πρώην Δήμαρχος όταν φοβότανε ότι θα φάει ντομάτες και ξύλο και αυτά υπάρχουν γραμμένα και δεν ξεχνιούνται και μετά σαν φτηνός λαϊκιστής κράτησε αυτήν την κατάντια έως της μέρες μας. Τότε με ακροβολισμένους όσους είχε επιστρατεύσει να τον προφυλάξουν από την μανία του κόσμου, στάθηκα δίπλα του μόνος στο ρείθρο του δρόμου στην παρέλαση και μάλιστα βρέθηκα και στη γραμμή του πυρός, απαιτώντας από τους διαμαρτυρόμενους να αποχωρήσουν και να αφήσουν ανεπηρέαστη την παρέλαση.

Μάθε λοιπόν έτσι από την γλώσσα του παπά ότι επέλεξες να μείνεις στο πεζοδρόμιο από σύμπλεγμα μειονεξίας, αφού όπως έγραψες χωρίς ντροπή νομίζεις ότι το «αποφασίζω» δεν δείχνει την του ανδρός αρχή. Όχι Κύριε πρώην Αντιδήμαρχε κάνεις λάθος, δεν αποφασίζεις μόνος Σου που φυσικά είναι και αντίθετο με τον όρο «συλλογικότητα» της πρώτης παραγράφου Σου. Αυτό το έκανε κάποιος άλλος και το 70% των πολιτών του έδειξε την έξοδο.

Μάθε ακόμα ότι η αλαζονεία είναι κακό φάρμακο και βρες τρόπο να το σταματήσεις. Ξέρω έχετε εθιστεί αλλά δώσε ένα αγώνα όχι για να ανέβεις σε μια εξέδρα που τόσο θέλεις, γιατί αν δεν το ήθελες δεν θα το σχολίαζες, αλλά για να ανεβείς από το βάραθρο που Σας έριξε ο λαός της Ηλιούπολης, ο οποίος να είσαι σίγουρος ότι δεν ένιωσε σήμερα δύο ταχυτήτων, όπως δεν ένιωθε και παλιότερα όταν οι θεσμοί είχαν την διακριτή τους θέση και όχι φυσικά τα πρόσωπα.

Οι θεωρίες της ανάρτησης Σου σε κατεβάζουν πολύ χαμηλά και δεν πρέπει, αφού νομίζεις πως έχεις μέλλον στην πολιτική. Το ότι ασχολήθηκα μαζί σου με έναν αμετανόητο προδότη της Μακεδονίας μας μην νομίζεις ότι Σου δίνει αξία. Από όσα έγραψες μας έδειξες απλά ότι έκατσες με κακούς δασκάλους στην πολιτική και το απεύχομαι, αλλά θα αποτύχεις να γίνεις αρχηγός.

Η απαξίωση κάθε θεσμού επί των κακή την μνήμη ημερών Σας, είναι γραμμένη στην ιστορία. Διώξατε από την παρέλαση τους διευθυντές εκπαίδευσης και τους διευθυντές των σχολείων, τους διοικητές των σωμάτων ασφαλείας, τον κλήρο. τους αιρετούς, όλους. Γιατί κακόμοιρε Μαρίνε μάλλον δεν έκατσες ποτέ σε μαθητική παρέλαση πριν από όταν, διαλύσατε τα πάντα. Θα έβλεπες τότε με πόσο χαρά τα παιδιά του κάθε σχολείου έβλεπαν τον Διευθυντή τους στην εξέδρα όρθιο να τα χειροκροτεί. Και την επόμενη μέρα η χαρά γινόταν και ανταμοιβή με τον έπαινο του Διευθυντή στα παιδία του. Γιατί η παρέλαση δεν είναι διαφημιστική πασαρέλα επιχειρήσεων και συλλόγων, αλλά μαθητική. Μαθητική ναι ΜΑΘΗΤΙΚΗ και αν δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη μπορείς να πας στο βικιλεξικό να μάθεις και όταν το μάθεις εσύ πες το και στον αγαπητό μου Κώστα Καλούδη ώστε να καταλάβει και αυτός ότι δεν «”έφερε” νέα ήθη και έθιμα» κανείς, αλλά μάλλον γίνεται προσπάθεια να επανέλθει ο Δήμος στην κανονικότητα. Όχι δεν «Επανέφερε την εξέδρα των επισήμων» ακόμα, αλλά μακάρι να το κάνει γιατί μάλλον «το σκεπτικό τους … το οποίο και θα κριθεί στο άμεσο μέλλον…» είναι διαφορετικό από αυτό που ήδη κρίθηκε και έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας εκείνον που κατεδάφισε ως απόλυτος δυνάστης κάθε αξία στην Ηλιούπολη. Καλή μετάνοια Σας εύχομαι.

Υ.Γ. Επειδή κάποιος αγαπούσε τα υστερόγραφα, Σου γράφω ως τέτοιο ότι το να έχεις θέση στην εξέδρα σε κρατά εκεί από αρχής έως τέλους, και τότε ο πολίτης βλέπει ποιος τιμά ποιόν, από την παρουσία και όχι από τα καφενεία

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ