Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μετωπική Συνεργών Κατά Βαλασόπουλου – Βρέκου: “Πωλείται Οικολογία Με Το Κιλό”

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Μετωπική Συνεργών Κατά Βαλασόπουλου – Βρέκου: “Πωλείται Οικολογία Με Το Κιλό”

Mια ανακοίνωση με πολλές αιχμές για την ποιότητα της προεκλογικής συνεργασίας των παρατάξεων του Βασίλη Βαλασόπουλου και της Ματίνας Βρέκου, εξέδωσαν οι “Συνεργοί“.

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης βάλλει κατά της προεκλογικής συμπόρευσης των παρατάξεων “Πρώτα Η Ηλιούπολη” και “Ηλιούπολη Πράσινος Δήμος”, αφήνοντας αιχμές για φωτογραφικές συμβάσεις στο περιθώριο της συνεργασίας. Μάλιστα, σε μια αποστροφή της ανακοίνωσης τους, οι Συνεργοί κάνουν λόγο για “σανό” το οποίο όπως αναφέρουν ο Δήμαρχος “μοιράζει” στους Δημότες ενόψει εκλογών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Συνεργών:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

3 σχόλια στο άρθρο “Μετωπική Συνεργών Κατά Βαλασόπουλου – Βρέκου: “Πωλείται Οικολογία Με Το Κιλό”
  1. Ο/Η Κωστας λέει:

    Οικολογοι…….ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ..ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ….ΤΗΝ παρανομη καταπατηση πεζοδρομιου..αιντα καναρινια μου..ΑΥΤΗ ΕΙΔΙΚΑ Η ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ανεβαινοντας διακοσια μετρα πριν την κεντρικη πλατεια …εγινε ΠΑΡΚΙΝ….ΕΛΕΟΣ

  2. Ο/Η Κωστας λέει:

    Ζω και…περπατω στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ απο τοτε που γεννηθηκα.ΔΗΛΑΔΗ κυριες και κυριοι οικολογοι ΔΕΝ σας εχω ΔΕΙ ΠΟΤΕ στην πολη ..μαλλον ειστε ΝΕΦΕΛΙΜ…και δευτερευοντος ειναι καλυτερα ΤΟ ΧΑΛΙ δε τις εκατονταδες χιλιαδες ημερησιες διελευσεις στην πολη των αυτοκινητων απο το να ηταν ο περιφερειακος στο βουνο…Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ και φταιει ο δρομος ..και η τρελλη και αναρχη οικοδομηση..ΠΟΥ ειστε οταν ολη η πολη αναπνει καυσΕριο οταν οι μηθητες ..οι γεροντες,,οι κατοικοι της πολης δεινοπαθουν με την κινηση..που ειστε που ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ εγινε τσιμεντο..που ειστε να φυεψερε δενδρε στα πεζοδρομια…δηλαδη να ζησει ο ΥΜΗΤΟΣ ,..να πεθανουν οι ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ..Στην αγια παρασκευη ..στον παπαγο στα γλυκα νερα..στο μαρκοπουλο στην παιανια..ειναι ηλιθιοι που περασε η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ στο βουνο..ΑΝΤΕ ΡΕ..ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ..που σας νοιζει η πετρα ..και οχι ο ανθρωπος..αιντα ρητορες της καρπαζιας..

  3. Ο/Η ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ λέει:

    Ερωτήσεις προς Συνεργούς στο “Έγκλημα”:
    1). Ισχύει ότι ο επικεφαλής σας είναι ανεπάγγελτος χωρίς ένα ένσημο στη ζωή του;
    2). Ισχύει ότι ο επικεφαλής σας, μαζί με την παρέα του, το 2014 μοίραζε προεκλογικό υλικό του συριζα στην πόλη;
    3). Ισχύει ότι ανακαλύψατε την οικολογία δύο μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές;
    4). Ισχύει ότι ήσασταν μια από τις δημοτικές παρατάξεις που πρότειναν στην κ. Βρέκου να είναι υποψήφια μαζί τους;
    5). Ισχύει ότι έχετε ήδη συμφωνήσει με άλλη δημοτική παράταξη για μετεκλογική συνεργασία μέσω του κ. Fake News στην πόλη;;;
    6). Ισχύει ότι στην ανηφόρα βγάλατε φτερά;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ