Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Βαλασόπουλος: «Ο ΣΠΑΥ Δεν Έχει Ουδεμία Ευθύνη Στην Υπόθεση Του Προφήτη Ηλία»

Αποκλειστικές δηλώσεις του πρώην Δημάρχου στο ilioupolinews.gr

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βαλασόπουλος: «Ο ΣΠΑΥ Δεν Έχει Ουδεμία Ευθύνη Στην Υπόθεση Του Προφήτη Ηλία»

Ξεκάθαρος ως προς την αρμοδιότητα του ΣΠΑΥ (Σύνεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού) στο ζήτημα των αυθαιρεσιών στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης είναι ο πρώην Δήμαρχος και πρόεδρος του ΣΠΑΥ Βασίλης Βαλασόπουλος.

Σε επικοινωνία που είχε με τον κ. Βαλασόπουλο το ilioupolinews, έθεσε ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση και τις ευθύνες που καταλογίζονται στον ίδιο με αφορμή πολύκροτη υπόθεση, με τον πρώην Δήμαρχο να απαντά κατηγορηματικά πως ο ΣΠΑΥ δεν έχει καμία απολύτως αρμοδιότητα στη συγκεκριμένη υπόθεση. «Ο ΣΠΑΥ είναι ένα εθελοντικό όργανο που συνδράμει στα όργανα του κράτους και της τοπικής αυτοδιοίκησης και δεν έχει κανέναν απολύτως ελεγκτικό ρόλο“, δήλωσε ο πρώην Δήμαρχος, συμπληρώνοντας πως «κατά τη θητεία μου γνώριζα μονάχα πως ο ιερέας σκόπευε να κάνει μικρής έκτασης επεμβάσεις συντήρησης στο ξωκκλήσι και του είπα κατηγορηματικά να μην κάνει καμία εργασία χωρίς την άδεια του δασαρχείου και της ναοδομίας».

Tέλος, απαντώντας στις ευθύνες που του καταλογίζονται, ο πρώην Δήμαρχος χαρακτήρισε “μάταιες” τις προσπάθειες αποδόμησης του από όσους τον βάζουν στο “κάδρο” των ευθυνών.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ