Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
8'
Κατηγορία:
mostread_2019is.jpg

Τα 30 άρθρα του inside story που διαβάστηκαν περισσότερο το 2019

Μια αναδρομή στα άρθρα που διάβασαν περισσότερο οι αναγνώστες και συνδρομητές του inside story. Σε περίπτωση που σας ξέφυγαν ή για να τα ξαναδιαβάσετε.

Το 2019 μας απασχόλησαν πολλά και κρίσιμα ζητήματα, από την –πιο επίκαιρη από ποτέ– κλιματική κρίση μέχρι τους «καθαριστές» του Facebook, και από τα DNA τεστ γενετικής καταγωγής μέχρι τις επενδύσεις-πρόκληση για τη κυβέρνηση. Φέτος δημοσιεύσαμε πάνω από 600 άρθρα, ρεπορτάζ, αφιερώματα, έρευνες και long reads. Συγκεντρώσαμε εδώ μια λίστα με τα θέματα που οι αναγνώστες και οι συνδρομητές του inside story διάβασαν περισσότερο, ξεκινώντας από το πιο πρόσφατο.

1. Στήλη: OFF SCREEN

Κάθε Σάββατο ο Γεράσιμος Λιβιτσάνος στη στήλη «Off Screen» αναλύει την πολιτική επικαιρότητα της εβδομάδας, αποκαλύπτοντας πτυχές γνωστών θεμάτων, ή ξεσκεπάζοντας θέματα που έμειναν στο περιθώριο. Το Off Screen είναι μια εναλλακτική ανάγνωση των πολιτικών ειδήσεων, όπου κάθε μία παίρνει τον χώρο που της αξίζει. Βρείτε τη στήλη εδώ.

Image
offscreen6.jpg

2. Βόλος: Το «μυστήριο» μιας οσμής που έχει αναστατώσει ολόκληρη την πόλη

Δύο χρόνια τώρα, η πόλη του Βόλου ταλαιπωρείται από μια μυρωδιά καμένου πλαστικού που υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και προκαλεί έντονο βήχα, φαρυγγαλγία, ρινόρροια και δερματικά προβλήματα. Οι αρμόδιοι φορείς άργησαν πολύ να πάρουν μπροστά. Διαβάστε το άρθρο της Δανάης Μαραγκουδάκη εδώ.

Image
cevolos1888356.jpg
Κόσμος στην παραλία του Βόλου. Φωτογραφία αρχείου. [Θανάσης Καλλιάρας/Eurokinissi]

 

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη