Το νέο κατάστημα SENATUS Franchise Περάματος με αντιπρόσωπο τον Μιχάλη Γεραρχάκη

SENATUS: Νέο κατάστημα franchise στο Πέραμα

Στο κέντρο του Περάματος, επί της κεντρικής λεωφόρου, σ’ έναν ειδικά σχεδιασμένο πρωτότυπο και καλαίσθητο χώρο, ξεκίνησε την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και επίσημα τις εργασίες του το νέο γωνιακό κατάστημα franchise αντιπροσωπείας της SENATUS, ιδιοκτησίας του Μιχάλη Γεραρχάκη.

Ο νέος αντιπρόσωπος Περάματος Μιχάλης Γεραρχάκης  ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ενημέρωσε για την μοναδική ευκαιρία  της πλήρους και αποτελεσματικής κάλυψης σε όλους τους κλάδους ασφάλισης με προγράμματα από 28 ασφαλιστικές εταιρείες της Ευρώπης, αλλά και μοναδικά πακέτα που διαθέτει η SENATUS.

Πρωτοπόρος στην Ελλάδα και πολυβραβευμένη στον χώρο που η ίδια δημιούργησε, η SENATUS αναπτύσσεται με franchise και παρέχει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε κλάδο όπου δραστηριοποιείται: Ασφαλίσεις – Ακίνητα – Τραπεζικά – Ενέργεια – Επιδοτήσεις – Μελέτες – Χρονομισθώσεις, κ.α. Ο συνδυασμός τους έχει μια μοναδική τοποθέτηση στην αγορά με στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη από έναν και μόνον συνεργάτη, κατά το σλόγκαν: «ο Άνθρωπός μας… της SENATUS». Το πλάνο marketing που έχει σχεδιασθεί από τη μητρική εταιρεία λαμβάνει πάντα υπόψιν τις τοπικές ιδιαιτερότητες και εκτελείται από τον κάθε συνεργάτη αποτελεσματικά, αφού τοποθετείται σαφώς στις ανάγκες της περιοχής του.

Τα καταστήματα SENATUS διαθέτουν κατοχυρωμένο σήμα (Registered Trade Mark) και πιστοποίηση λειτουργίας υψηλών προδιαγραφών, ενώ το ειδικό πληροφοριακό τους σύστημα (SENATUS Software Package) εγγυάται άριστη εξυπηρέτηση πελατών και ενημέρωση συνεργατών, με τεχνολογία αιχμής για τις καθημερινές εργασίες, τη συνεχή εκπαίδευση και την ουσιαστική υποστήριξη. Στόχος για τα καταστήματα SENATUS (www.senatus.gr/franchise) είναι να αποτελέσουν την «πρώτη επιλογή στην καρδιά και στο μυαλό του Έλληνα καταναλωτή».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*