Ενημέρωση για την IDD σε Τρίκαλα και Κατερίνη

Τα Τρίκαλα και η Κατερίνη προστέθηκαν στο μεγάλο οδοιπορικό της διοίκησης του Ε.Ε.Α. σε περιοχές της Ελλάδας, όπου σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια και τη συμμετοχή των τοπικών Σωματείων Διαμεσολάβησης πραγματοποιούνται εκδηλώσεις ενημέρωσης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για την ομαλή εφαρμογή της Οδηγίας IDD.

Και στις δύο εκδηλώσεις που έγιναν την Τετάρτη 6 Μαρτίου, ο  Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α.κ. Δ. Γαβαλάκης προχώρησαν σε εκτενή πληροφόρηση των παρευρισκόμενων. Κατέγραψαν το αυξημένο ενδιαφέρον των επαγγελματιών, που διατυπώνουν ποικίλα ερωτήματα, τα οποία και επιβεβαιώνουν τη σημασία του πανελλαδικού «οδοιπορικού».

ΤΡΙΚΑΛΑ

Το πρωί πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στα Τρίκαλα όπου με την αρωγή του Επιμελητηρίου Τρικάλων και του προέδρου του κ. Βασίλη Γιαγιάκου είχαν προσκληθεί οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές του νομού να ενημερωθούν αναλυτικά για τη νέα νομοθεσία και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο κ. Γιαγιάκος επισημαίνοντας το ενδιαφέρον του Επιμελητηρίου να παρέχει πληροφόρηση στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές μέλη του.  Στην εκδήλωση  συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Σωματείου Ασφαλιστικών Πρακτόρων κ. Ηλιάδης Γιώργος, ο εκλεγμένος σύμβουλος από πλευράς διοίκησης Επιμελητηρίου, ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και συντονιστής της εκδήλωσης κ. Κόκκοβας Απόστολος και στελέχη του Επιμελητηρίου στο ειδικό μητρώο των ασφαλιστών.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη, επίσης ενδιαφέρουσα, εκδήλωση στην Κατερίνη όπου και εκεί το Επιμελητήριο Πιερίας και ο πρόεδρός του κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου είχαν οργανώσει τη συγκέντρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών του νομού οπότε και ακολούθησε η ενημέρωσή τους. Ο κ. Χατζηχριστοδούλου χαιρέτισε την παρουσία των εκπροσώπων του Ε.Ε.Α., απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου, και αναφέρθηκε στο βασικό ρόλο των Επιμελητηρίων  που είναι η συνεχής, πλήρη και έγκυρη ενημέρωση για κάθε κλάδο της επιχειρηματικής δραστηριότητας, τονίζοντας ότι μόνο οι ενημερωμένοι επαγγελματίες είναι σε θέση να προσφέρουν ποιοτικότερες υπηρεσίες και να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του κλάδου τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*