Η ΕΑΕΕ στην Υδρα, οι Διαμεσολαβητές στις Σπέτσες

Της Ελενας Ερμείδου

Η αλλαγή πλεύσης και  Πανελλήνια δικτύωση και συσπείρωση του κλάδου είναι το πρώτο νέο για την αγορά. «Η Η ΕΑΕΕ στην Υδρα, οι Διαμεσολαβητές στις Σπέτσες» είναι το δεύτερο νέο.

Τα πρώτα σχέδια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών δια στόματος του Προέδρου του, Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου τα είχαμε ακούσει κάπου τέλος του 2018 αρχές του 2019 και κατά κοινή ομολογία εξέπληξαν θετικά. Πότε άλλοτε είχε o κλάδος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης “Πανελλαδική Εμβέλεια”;  Πότε έβαλε το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ; Στις 18 Μαίου 2019. Μέχρι τότε, με αφορμή το ΕΓΩ, οι μικροσυγκρούσεις άπειρες.

«Όχι στα ανέξοδα faceμπούκια να πετάμε μια σαχλαμάρα» είπε ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, δεν είναι μέσο για να συζητήσεις, επιχειρώντας να κάνει το πρώτο βήματα για να ενώσει το κλάδο και να τον βγάλει δυνατό στην αγορά.

«Δώστε προτάσεις  για να λυθεί ένα πρόβλημα , αφήστε την κριτική». Βεβαίως και ναι σε αυτό που είπε, ξεφεύγει από την εσωστρέφεια και το περιχαράκωμα. Είναι καιρός  επί τέλους ο κλάδος να δει και την άλλη οπτική, την οπτική της υγιούς ανάπτυξης, όχι μίας ανάπτυξης που έχει ημερομηνία λήξης.

Μπήκαμε σε νέα εποχή, η ασφαλιστική διαμεσολάβηση αποκτά περισσότερο κύρος, κάνει σχέδια για να πάει μακριά. Αυτά τα σχέδια σκέφτεται να τα συζητά,  δίνοντας ραντεβού στις Σπέτσες.  Το ακούσαμε προχτές από τον Πρόεδρο του ΕΕΑ:  «Η ΕΑΕΕ στην Υδρα, οι Διαμεσολαβητές στις Σπέτσες». Πολύ καλή ιδέα, ενισχύει την εικόνα του κλάδου, φυσικά και τον συσπειρώνει, δίνει και κίνητρο. Λόγω της δυναμικής μάλιστα μπορεί να συγκεντρώσει και πολύ περισσότερο κόσμο και να φέρει και πολύ καλά αποτελέσματα.

Και μια και μιλάμε για την ΕΑΕΕ, μετά το Costa Navarino στην Μεσσηνία, λέτε η μπίλια για το 2019 να πέσει στην Υδρα και πάλι;

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*