Η τραγωδία με τον γιο του επιχειρηματία Ζαχαριά, το τροχαίο με την Ferrari, και οι μνήμες για τον Mr Jumbo

Mνήμες από δύο σοβαρά περιστατικά του παρελθόντος ξύπνησε το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον νεαρό υιό της οικογένειας Ζαχαριά στον Άγιο Στέφανο.

Ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, είχε χάσει τον έλεγχο της Porsche, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ίδιος, ο συνοδηγός και φίλος του και 33χρονη Αποστολία Πατμάνογλου και τον τριών ετών γιο της. Ο θρήνος ήταν και είναι ανείπωτος για την οικογένεια του Mr Jumbo.

Το ίδιο σκληρή είναι και η μοίρα για έναν ακόμη ιδιοκτήτη αλυσίδας παιχνιδιών, τον Ζαχαριά, ο οποίος έχασε τον 23χρονο γιό του που οδηγούσε Volkswagen Golf GTI και σύμφωνα με την τροχαία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω σε δέντρο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 23χρονος Ζαχαριάς φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του όταν, ενώ επιχειρούσε προσπέραση.

Παρολίγον θύμα και ο πατέρας του

Το τροχαίο του 2014 με τον πατέρα του

Το καλοκαίρι του 2014, ο νεαρός είχε εμπλακεί σε άλλα τροχαίο, αυτή τη φορά μαζί με τον πατέρα του, στην Ferrari που οδηγούσε ο τελευταίος στη Νέα Ερυθραία.

Ο πατέρας του Αλέξανδρου Ζαχαριά είχε χάσει τότε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και είχε καρφωθεί σε προστατευτικά κιγκλιδώματα στο απέναντι ρεύμα, έχοντας μαζί του τον 17χρονο τότε, γιο του. Τότε είχαν τραυματιστεί οι δύο επιβαίνοντες της Ferrari και δύο άτομα ακόμη.

Τότε είχαν σωθεί από θαύμα.

Aπό Banks.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*