iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Σπύρος Λιβαθινός:
Μη ξαναγίνει ο
Μαραθώνας μαγαζάκι


Σε ανοικτή επιστολή του στους πολίτες ο υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα Σπύρος Λιβαθινός τονίζει

Φίλες και φίλοι,

Όσοι βρεθήκαμε σήμερα στα εκλογικά κέντρα της Νέας Μάκρης, αντιληφθήκαμε ποιος είναι ο πραγματικά μεγάλος μας αντίπαλος στις τρέχουσες εκλογές.
Είναι ένα ολόκληρο κατεστημένο που επιθυμεί να μετατρέψει ξανά το Δήμο Μαραθώνα σε «ιδιωτικό μαγαζάκι» εξυπηρέτησης συμφερόντων συγκεκριμένων παραγόντων της περιοχής και συγκεκριμένων δημοτικών υπαλλήλων που εδώ και πολλά χρόνια θεωρούν ότι η Νέα Μάκρη αποτελεί ιδιοκτησία τους και επιθυμούν να χειραγωγήσουν ολόκληρο το Δήμο. Σήμερα το βράδυ χαμογελούν! Όπως χαμογελούσαν όλο το πρωί βρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή της μάχης, υποδεχόμενοι τους ψηφοφόρους.
Την εβδομάδα που μεσολαβεί, άπαντες θα αντιληφθούν τον πραγματικό τους ρόλο και το παιχνίδι που έπαιζαν εδώ και μήνες στις σκιές προκειμένου να εκμεταλλευτούν την δεδομένη απογοήτευση των πολιτών για τη διοίκηση Ψινάκη και να ανακτήσουν στα χέρια τους τα ηνία του Δήμου, έστω και δια αντιπροσώπου!
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν τόσο προς το πρόσωπό μου, όσο και προς το συνδυασμό μας. Το υψηλό ποσοστό που μας έδωσαν, αποτελεί για εμάς εντολή που θα τιμήσουμε σε επτά μέρες. Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, όλα τα στελέχη και τους υποψήφιους της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για το ήθος που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ κατέθεσε μια τεκμηριωμένη πρόταση, ακολουθώντας το μονοπάτι της ηθικής και της ευπρέπειας που αρμόζει στο αύριο του ιστορικού μας Δήμου. Το ίδιο θα πράξει και τις μέρες που μεσολαβούν μέχρι τη δεύτερη Κυριακή. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέψει την εκλογική μάχη σε ένα προσωπικό θέατρο σκιών!