iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Οι ''Ιωνίδες''
αγκαλιάζουν τα
παιδιά στην Πεντέλη


Ο σύλλογος ''Ιωνίδες'' στις 26 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα με τη βοήθεια της Esmeralda event and experiences, διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή, για να δώσει χαρά στα παιδιά του Παίδων Πεντέλης, με ένα ιδιαίτερο τρόπο.. given2you!!

Ενισχύουμε τα παιδιά που φιλοξενούνται με εισαγγελική παραγγελία στο Παίδων, τώρα ηλικίας από 2 έως 14 ετών και η ομάδα εθελοντών μας, προσφέρει χρόνο και ψυχή, συντροφιά και δημιουργική απασχόληση, σε καθημερινή βάση, σ αυτά τα παιδιά!
Τον Σεπτέμβριο, θέλοντας να τους προσφέρουμε χαρά, κάναμε μια μεγάλη γιορτή, με την βοήθεια της ομάδας του Καραγκιόζη του Σπυρόπουλου.
Στις 26 Νοεμβρίου κάνουμε ένα διαδραστικό θέατρο Αγάπης με πολλά παιχνίδια και δωράκια για τα παιδιά!
Ελάτε μαζί μας, να γνωρίσετε τους μικρούς μας φίλους, να δείτε την προσπάθειά μας και να μας βοηθήσετε να ευαισθητοποιήσουμε την πολιτεία μας, για την τύχη αυτών των παιδιών, που οι οικογενειακές τους συνθήκες, και η κρατική μέριμνα, τα οδηγούν σε θαλάμους νοσοκομείων, χωρίς εκπαίδευση, κοινωνικότητα και δημιουργικά ερεθίσματα. Η Ζωή είναι για όλους, ιδίως για τα παιδιά που δεν έχουν δυνατότητα αυτόβουλης επιλογής!
Μετά την παράσταση θα γίνει ένα πάρτυ για τα παιδιά. AldaTsichlis, ευχαριστούμε πολύ! Σας περιμένουμε!!