iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 23 Απριλίου 2024

Ραφήνα: Λειτουργεί
σύστημα έκτακτων
ειδοποιήσεων


Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, σταθερά προσηλωμένος στις αρχές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, προχωρά σε ένα ακόμα βήμα για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και ειδοποίηση των πολιτών σε κάθε περίσταση που κρίνεται αναγκαία.

Από σήμερα διατίθεται εντελώς δωρεάν προς όλους η εφαρμογή Gi-Polis,  (από το App Store για iOS ή το Google Play για Android ) για όλα τα έξυπνα κινητά και tablet, μέσω της οποίας οι πολίτες μας μπορούν να λαμβάνουν άμεσα μηνύματα, ενημερώσεις και έκτακτες  ειδοποιήσεις (push notifications) από τις υπηρεσίες του Δήμου, για κάθε θέμα και κυρίως για έκτακτες ανάγκες προειδοποίησης ή ενημέρωσης.

Τα βήματα που μπορεί ο κάθε πολίτης να ακολουθήσει για να μπορεί να λαμβάνει τα μηνύματα και τις έκτακτες ειδοποιήσεις είναι απλά και είναι τα εξής:

Α. Για κινητά Android μπαίνουμε στο GOOGLE PLAY (PLAY STORE).  

 Πληκτρολογούμε στην αναζήτηση Gi-Polis  

«Κλικάρουμε» την εφαρμογή εδώ και πατάμε εγκατάσταση:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geoinformaticspcc.gipolis.android&hl=el

Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή ζητάμε «Άνοιγμα» και από τις ρυθμίσεις (το κάτω δεξιά «γραναζι» ) επιλέγουμε το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου από το πεδίο «Επιλέξτε Δήμους». Πατάμε «Αποθήκευση» και πλέον μπορείτε να λαμβάνετε κάθε έκτακτη ενημέρωση, ειδοποίηση από το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και από τους χρήστες συσκευών iOS  μές του App Store

ΣΣ:

  • Στα συνημμένα θα βρείτε τη φωτογραφική αλληλουχία για την ευκολότερη κατανόηση της εγκατάστασης και σε υψηλή ανάλυση και σε pdf
  • Βίντεο που δείχνει σε πραγματικό χρόνο τα πολύ απλα βήματα για την εγκατάσταση της εφαρμογής. Χρειάζονται λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα για την εγκατάσταση, σύνδεση και λειτουργία του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης κι ενημέρωσης.