iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Συγκίνηση στο ματς
μνήμης Αστυνομία
vs Επίλεκτοι (άλμπουμ)


Συγκίνηση, αγκαλιές, ωραίο  ποδόσφαιρο, αλλά πρωτίστως ένα πολύ δυνατό ουσιαστικό κοινωνικό μήνυμα στο ματς μνήμης για τις εκατό ψυχές που χάθηκαν στον πύρινο εφιάλτη του Ιουλίου στο Μάτι και το Κόκκινο Λιμανάκι.

Η ομάδα Έλληνες Επίλεκτοι υπό την αιγίδα της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου και η ομάδα βετεράνων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας αγωνίστηκαν στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναικού στη λεωφόρο Αλεξάνδρας αποτίοντας φόρο τιμής στους εκατό ανθρώπους που χάθηκαν τόσο άδικα. 

Τις ομάδες καλωσόρισε ο Β' αντιπρόεδρος της ΑΕΑΕ Δημήτρης Αβανίδης, ευχαριστώντας τους Έλληνες Επίλεκτους για την αποδοχή της ευγενικής πρόσκλησης σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι μνήμης, επισημαίνοντας πως η Ελληνική Αστυνομία είναι πάντα δίπλα στην κοινωνία και τον πολίτη. Στο ίδιο πνεύμα και ο χαιρετισμός του προέδρου της ομάδας και μέλους της διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΑΕ Γιάννης Δρακόπουλος. Και οι δύο απένειμαν στον πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου Νικήτα Κανάκη τιμητική πλακέτα για την πολύχρονη ανθρωπιστική προσφορά του.

Ο κ. Κανάκης ευχαρίστησε για την τιμητική διάκριση και τόνισε πως οι Γιατροί του Κόσμου βρίσκονται και θα βρίσκονται παντού όπου οι άνθρωποι έχουν ανάγκη. Από την πλευρά του ο αρχηγός των Ελλήνων Επιλέκτων Αργύρης Κωστάκης εξήρε το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και τις δράσεις της Αθλητικής Ένωσης αστυνομικών Ελλάδας, χαρακτηρίζοντας τιμή που το πρώτο ματς του τμήματος βετεράνων είναι με τους Επίλεκτους.

Οι ομάδες φωτογραφήθηκαν, οι αρχηγοί αντάλλαξαν αναμνηστικά λάβαρα και το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, αποδεικνύοντας πως ο χρόνος δεν έχει καμία σημασία όταν το μυαλό και η ποδοσφαιρική ψυχή είναι ζωντανά στο χορτάρι. 

Οι αποστολές των δύο ομάδων

Έλληνες Επίλεκτοι

Σπύρος Καρελιώτης, Άρης Καραίσκος, Φραγίσκος Τζίμης, Δημήτρης Κοτούζας, Άκης Σύρμας, Βασίλης Μαυρογιάννης, Μπάμπης Τζιάρος, Αργύρης Κωστάκης, Δημήτρης Δελτσίδης, Κώστας Κατσιάδας, Σταμάτης Δαφνής, Δημήτρης Τζίμος, Παναγιώτης Φάκος, Τάσος Ζαφειράκης.

Αστυνομικοί

Αποστολόπουλος Αθανάσιος Μολώνης Μιχαήλ Αγγελόπουλος Λυμπέρης Τσέρος Γεώργιος Κελεπούρης Χρήστος Κουκουλιτάκης Ευτύχιος Φούκας Θεόδωρος Βράντζας Βασίλειος Πολύζος Κωνσταντίνος Λιάππης Νικόλαος Κατσαβριάς Ευάγγελος Γαρατζιώτης Νικόλαος Λύτρας Αθανάσιος Κλειτσίκας Απόστολος Καζαντζόγλου Στέφανος Μαχαιρίδης Μιλτιάδης Χαλκιάς Δημήτριος Χασάπης Παναγιώτης