iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Μαραθώνας Νέα
εθελοντική αιμοδοσία
στις 17 Μαίου


Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ είναι μία πηγαία πράξη προσφοράς και ευθύνης, που βοηθά ουσιαστικά στην αντιμετώπιση ενός τεράστιου κοινωνικού προβλήματος, την ανεπάρκεια αίματος, που θέτει καθημερινά σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας τονίζεται σε δελτίο Τύπου του δήμου Μαραθώνα.

Μετά τη μεγάλη και συγκινητική ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο ανθρωπιστικό κάλεσμα του Δήμου Μαραθώνος, στην ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ της Τρίτης 31ης Μαρτίου 2020, όπου πάνω από 140 εθελοντές αιμοδότες έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης, ο Δήμος Μαραθώνος διοργανώνει σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό επαναληπτική ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ και σας καλεί να προσέλθετε μαζικά, γιατί τώρα -περισσότερο από ποτέ- είναι η ώρα της αλληλεγγύης!

Ημέρα ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ορίζεται η 17η Μαΐου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της ΚΕΔΜΑ, στο κλειστό γήπεδο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Πάρκου Νέας Μάκρης.

Υπεύθυνος της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, ο Αντιδήμαρχος Υγείας και αντιπρόεδρος της ΚΕΔΜΑ, ιατρός κ. Γιώργος Ζορμπάς.

«Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ είναι προσφορά, αυτονόητη πράξη αλληλεγγύης, χειρονομία φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας..