iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 18 Απριλίου 2024

Η Μαρία Αποστολάκη
μαζί με τον
Δαμιανό Φαφούτη


Η Μαρία Αποστολάκη θα είναι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ραφήνας - Πικερμίου με την “Συμμαχία Δημιουργίας” και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δαμιανό Φαφούτη.

Η επιστολή της. Σε αυτό τον υπέροχο τόπο που λέγεται Ραφήνα Πικέρμι και συγκεκριμένα στην Καλλιτεχνούπολη βρέθηκα πριν 32 χρόνια. Εδώ βρίσκεται το πατρικό μου σπίτι , στα σχολεία του Πικερμίου φοίτησαν τα τρία μου παιδιά, εδώ ΖΩ! Μπορεί να είμαι γνήσια κρητικιά αλλά αυτόν τον τόπο τον αγαπώ πλέον, είναι κομμάτι μου. Είναι μία χαρισματική περιοχή η περιοχή μας ,που δυστυχώς κανείς μέχρι τώρα από τους «τοπικούς άρχοντες» δεν είχε το όραμα να τον εξελίξει, να τον αναδείξει. Πιστεύω και στηρίζω στο Δαμιανό γιατί είναι ένας άφθαρτος μαχητικός άνδρας νέος μεν , αλλά με χρόνια εμπειρίας στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για να δούμε το Δήμο μας σύγχρονο , φιλόξενο για να γυρίσουν οι νέοι άνθρωποι σε αυτόν, με σεβασμό όμως στην ιστορία του και το περιβάλλον του. Ζητώ τη στήριξη σας προς το Δαμιανό και σε μένα προσωπικά ως χρέος προς τα παιδιά μας ,να τους δώσουμε τον τόπο που τους αξίζει.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Μαρία Αποστολάκη, είναι βιολόγος στο Εθνικό Κέντρο Ιστοσυμβατότητας στο Γεν.Νοσοκομείο Αθηνών Γ.Γεννηματάς . Είναι απόφοιτος του Βιολογικού Τμήματος του ΕΚΠΑ, κάτοχος του Ευρωπαικού Διπλώματος Ιστοσυμβατότητας κι επιθεωρήτρια Διαπίστευσης για την Ευρωπαική Εταιρεία Ιστοσυμβατότητας κι Ανοσογενετικής. Μιλάει και γράφει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά. Είναι μητέρα τριών παιδιών, του Παύλου 27 ετών απόφοιτου του ΕΜΠ ,της Μελίνας απόφοιτο του μεταπτυχιακού τμήματος του Πάντειου Πανεπιστημίου και της Δήμητρας μαθήτριας της Β τάξης του Λυκείου Πικερμίου. Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια και διατελεί είτε Πρόεδρος είτε μέλος των Διοικητικών Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού ,Γυμνασίου και Λυκείου Πικερμίου, είναι ιδρυτικό μέλος των Ιωνιδών και μέλος του Πολιτιστικού κι Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλλιτεχνούπολης.