CELEBRITIES

Αποκάλυψε το παλάτι κατά λάθος το όνομα και το φύλο του παιδιού της Meghan Markle;


The Jennettes

2 Μαΐου 2019

20190116_zaa_nc34_079.jpg

Το μωρό του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle έρχεται από στιγμή σε στιγμή και οι εικασίες σχετικά με το φύλο και το όνομά του δεν έχουν σταματήσει από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα της εγκυμοσύνης από τον περασμένο Οκτώβριο.

Αλλά το παλάτι του Buckingham μάλλον αποκάλυψε κατά λάθος τα δύο αυτά στοιχεία - πριν καν γεννηθεί το παιδί.

Οι royal fans απ' ότι φαίνεται αναζήτησαν στοιχεία στο site του παλατιού και πέτυχαν διάνα όταν ανακάλυψαν τρεις ήδη καταχωρημένες σελίδες που αντιστοιχούν σε τρία πιθανά ονόματα στο site.

Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν τη δική τους σελίδα στο site, προσβάσιμη μέσω ενός URL που αντιστοιχεί στο όνομά τους. Η σελίδα της Meghan, για παράδειγμα, είναι www.royal.uk/duchess-sussex. Όπως και του πρίγκιπα George, είναι www.royal.uk/prince-george.

Αν κάποιος πληκτρολογούσε έναν royal που δεν υπάρχει στο URL, θα βρισκόταν σε μία σελίδα που θα έλεγε "Page Not Found".

Αλλά όπως αναφέρουν τα tabloids, αν κάποιος πληκτρολογούσε στο URL ένα από τα ονόματα πρίγκιπας Arthur, πρίγκιπας James ή πρίγκιπας Alexander, δεν θα έβλεπε μία σελίδα που θα έγραφε "page not found" αλλά θα μεταφερόταν στην κεντρική σελίδα του site.

Οπότε, αυτό σημαίνει πως το παλάτι του Buckingham άφησε να αποκαλυφθούν δύο πράγματα; Πρώτον πως το παιδί είναι αγόρι και πως θα λέγεται Arthur, James ή Alexander;

Θα μάθουμε σύντομα.

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.