CELEBRITIES

To tour που θα κάνουν ο Πρίγκιπας Ηarry και η Meghan Markle στην Αφρική έχει μια ιδιαίτερη σύνδεση με την Πριγκίπισσα Diana


The Jennettes

13 Ιουνίου 2019

20181016_zaa_ap2_050.jpg

Παρά το γεγονός ότι έγιναν γονείς πριν έναν περίπου μήνα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex πρόκειται να επιστρέψουν σύντομα στα βασιλικά τους καθήκοντα. Σύμφωνα με το People, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα κατευθυνθούν στην Αφρική για το επόμενο μεγάλο tour τους. Το φημολογούμενο αυτό ταξίδι έχει μια ενδιαφέρουσα σύνδεση με την Πριγκίπισσα Diana, κι αυτό το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το βασιλικό ζεύγος πρόκειται να ταξιδέψει στην Angola, το Μalawi και τη Νότια Αφρική κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά. Όσο θα βρίσκονται στο Malawi, θα προσπαθήσουν να επεκτείνουν την φιλανθρωπική οργάνωση του Ηarry, Sentebale, την οποία έχει συνιδρύσει με τον πρίγκιπα Seeiso του Λεσότο το 2006 κι έχει ως σκοπό την υποστήριξη νέων ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από AIDS κι HIV στο Lesotho, το Malawi, και τη Botswana.

Το συγκεκριμένο tour μοιάζει με συνέχεια της δουλειάς της Πριγκίπισσας Diana, καθώς εκείνη είχε κάνει εκτενείς εργασίες στην Αφρική. Λέγεται επίσης ότι ο Πρίγκιπας ίσως ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του, κάνοντας μια επίσκεψη σε ένα ενεργό ναρκοπέδιο, όπως έκανε κι εκείνη τον Ιανουάριο του 1997. Για την εμβληματική στιγμή, η Diana φόρεσε προστατευτικό εξοπλισμό, που της παρείχε η μη κερδοσκοπική οργάνωση εναντίων των ναρκοπεδίων, HALO Trust, προκειμένου να περπατήσει στην περιοχή. Χρόνια αργότερα, ο Harry ανέλαβε τον σκοπό για τα ναρκοπέδια, και υποστηρίζει την οργάνωση HALO Trust.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Continuing his mother’s legacy ? Now that #babyArchie is here, #PrinceHarry and #MeghanMarkle are reportedly planning a trip to Africa to help continue Harry's late mother, #PrincessDiana legacy. As part of their #AutumnTour, Harry will travel to #Angola where Diana visited in January 1997, just months before her death. According to #DailyMirror, Palace aides are investigating Angola’s security situation to see if Meghan Markle and newborn son Archie will be able to join Harry in Angola as he fulfils his mother's legacy by continuing the important work by the #HALOTrust. #royalfamily #celebrity #human #humanitarian

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ifunanya ? (@ifysgistcorner) στις

"Πριν 20 χρόνια, η προσοχή που έφερε η μητέρα μου στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν ήταν διεθνώς δημοφιλής. Μερικοί θεώρησαν ότι είχε περάσει τη γραμμή και είχε μπει στην αρένα της πολιτικής εκστρατείας - αλλά για εκείνη αυτό δεν είχε σχέση με την πολιτική. Είχε σχέση με τους ανθρώπους", δήλωσε ο Harry κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του στο Kensington.

The prince has acknowledged the landmine issue somewhat recently, which would make his reported tour of Africa all the more apt. In April 2017, during a reception at Kensington Palace, the Duke of Sussex addressed both his mother's workhighlighting the issue and the Ottawa treaty, which calls for an end to the use of anti-personnel landmines by the year 2025. He said,

Δεν είναι ακόμα σαφές το αν στο ταξίδι θα ακολουθήσει και ο νεογέννητος Archie, αλλά είναι σαφές ότι θα είναι μια πολύ γεμάτη και σημαντική στιγμή για τους γονείς του.

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.