CELEBRITIES

Meghan Markle: «Οι φίλοι μου με είχαν συμβουλέψει να μην παντρευτώ τον πρίγκιπα Harry γιατί θα καταστραφεί η ζωή μου»


The Jennettes

21 Οκτωβρίου 2019

Meghan Markle: «Οι φίλοι μου με είχαν συμβουλέψει να μην παντρευτώ τον πρίγκιπα Harry γιατί θα καταστραφεί η ζωή μου»

H Δούκισσα του Sussex παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ του ITV με τίτλο - Ηarry & Meghan: An African Journey.

Η Meghan Markle ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτική και δεν φοβήθηκε να μιλήσει  για τη ζωή της με τον πρίγκιπα Χάρι, ενώ δε διστάζει να αναφερθεί στις δυσκολίες που βίωσε τόσο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας όσο και ως μητέρα. Η Meghan δήλωσε ότι η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη και δεν το περίμενε.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι η συγκεκριμένη δήλωση –« Όταν γνώρισα για πρώτη φορά τον σημερινό σύζυγό μου, οι φίλοι μου ήταν πραγματικά χαρούμενοι γιατί ήμουν κι εγώ χαρούμενη. Αλλά οι Βρετανοί φίλοι μου είπαν "Είμαστε σίγουροι ότι είναι τέλειος. Αλλά δεν θα πρέπει να το κάνεις γιατί τα βρετανικά μέσα θα καταστρέψουν τη ζωή σου» και όπως παραδέχτηκε η απάντησή της τότε ήταν αρκετά αφελής: «Μα τι λέτε τώρα. Αυτό δεν βγάζει νόημα. Δεν αποτελώ θέμα για τα μέσα. Δεν το κατάλαβα τότε. Οπότε είναι περίπλοκο».

 

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του πριγκιπικού ζεύγους σε χώρες της νότιας Αφρικής.

 

Photo credit: Splash / Ideal Image

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.